Milyen emberek ismeretesek itt a Gyakorin akik folyamatosan ugyanazt a kérdést teszik fel csak átfogalmazva és miből jöttetek rá, hogy ugyanaz az ember?
18# Nem tartom magam elmebeteg válaszolónak köszönöm.
Csupán annyira hogy évek óta itt élem az életem,napi elêg sok órában (Oltás ellen:ugyan ennyi ideje nem szálltam ki a saját ágyamból)
Szóval kiszúrom a dolgokat.Lehet kicsit belehülyültem már de szerintem nem vészesen.
Volt itt egy páros akik egymást boldogították,a kérdező nem biztos hogy az akire gondolok de erős tipp
Eszembe jutott egy kérdező, akinek viszonylag gyakran látom a kérdéseit.
Ő is itt az Emberek kategóriában szokott kérdezgetni és kb. 1-1,5 havonta kirak egy kérdést arról, milyen a hangja és felrak hangklipeket is hozzá, amikben mindig valami Disney-zenét énekelget...És mindig írják neki, hogy úristen de rohadt jó hangja van, meg ilyenek, viszont engem már nagyon idegesít, hogy mindig várja itt a megerősítést, hogy milyen gyönyörű hangja van..Meg nem értem, már több tucat kérdést kirakott a hangjáról és mindig a válaszírók kb. 99%-a megerősítette abban, hogy fúdejó hangja van, akkor nem értem, miért nem nevez be valami x-faktorba vagy ilyesmibe, miért itt kérdezgeti már 100-adjára, hogy "Jó hangom van???"
Néha a családi kapcsolatokban vagy az emberekben, vagy a felnőtt párkapcsolatokban feltűnik egy sztori 20-28 év közötti nő, aki mindig csak privát üzenetben vázolja a problémáját. Jellemzően randizgat egy erőszakos, nárcisztikus faszival, aki, miután nem fordult komolyra a kapcsolat, zaklatja őt.
Ilyeneket kérdez: lehet-e nárcisztikus/szociopata/pszichopata? Bánthat-e engem? Megkereshet-e? Van esély, hogy veszélyes? Mit csináljak?
Először jóhiszeműen foglalkoztam vele (bár nehéz volt elhinni, hogy ennyire életképtelen legyen valaki), de amikor egy-két hónap után egy másik felhasználónévről is ugyanezt a sztorit kaptam meg kis változtatásokkal, besokalltam és blokkoltam.
Nincs bűntudatom, hogy esetleg miattam került bajba, mert nem hiszem, hogy valaki tényleg ennyire ostoba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!