1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?
Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...
Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...
"Egy bizonyos idő után bejegyzett élettársi kapcsolat nélkül is ugyanolyan jogai vannak egy élettársnak mint egy házastársnak. "
Ez nem igaz.
Szécsi Pál:
Ám ha jót akarsz, házasodj hamar minél előbb, akkor majd nem lesz a szerelemre időd
Mindegy, hogy mit mondunk,te eldöntötted, hogy a faszi nem a hugihoz való,és meg akarsz minket győzni, hogy így van.
De engem nem fogsz!!!🤪
Éljenek boldogan!!!
Azért világosíts fel a húgod, hogy ez nem házassági vagyonközösség.
Az esküvő előtt szerzett vagyonból (amit most nagyon élvez) ha elválnak, semmit sem kap.
és az öröklés sem tuti. Haszonélvező lehet. Egyáltalán nem biztos, hogy minden jut.
"Mert szerinted boldognak lehet lenni 23 évesen egy 50 éves pasi mellett?"
Volt 30 évvel idősebb pasim és igen, boldog voltam mellette. A húgod boldog. Innen nézve irigy vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!