Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen cselekedtek a szüleim?

Helyesen cselekedtek a szüleim?

Figyelt kérdés
Szolíd esküvőnk volt,ami után egy kis összejövetelt is tartottunk. A szüleim viszont inkább egy koncertre mentek ez helyett. Ilyenkor biztos mindenki azt mondja, hogy biztos vannak előzmények, hogy nem voltam jó gyerekük. De az voltam. Szép családom van, jó férjem, diplomám, jó állásom. Viszont nekik a tesóm a kedvenc, aki külföldön él, egy gyárban dolgozik, nőtlen. Az esküvő napján ő is haza jött és mondta a szüleimnek, hogy de jó kis koncert lesz menjünk inkább oda.

2024. jún. 23. 14:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
Amennyiben eddig se volt jó kapcsolatotok, nincs min csodálkozni és igen, ezesetben helyesen cselekedtek
2024. jún. 23. 14:46
 2/20 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen normális, hogy esküvő napján, összejövetel helyett, a beesett öcsi felvetése a fontosabb, és inkább koncertezzünk.
2024. jún. 23. 14:53
 3/20 anonim ***** válasza:
14%

2

Igen, normális, hiszen xar volt a kapcsolatuk.

2024. jún. 23. 14:58
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira xar volt, akkor eleve az esküvő azon részére se mennek el
2024. jún. 23. 15:03
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem
2024. jún. 23. 15:12
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
Milyen koncert az aminek a napján még simán lehet rá 3 jegyet venni?
2024. jún. 23. 15:13
 7/20 anonim ***** válasza:
8%

"nem voltam jó gyerekük. De az voltam. Szép családom van, jó férjem, diplomám, jó állásom."

Alap dolog. Még jó, hogy nem egy lump hapinak szülöd a putriba a gyereket 😅

Elhiszem, hogy rosszul esett, de inkább ne kergesd a szüleid elismerését. Vagy értékeld azt, amit elismernek, ne akarj a tesóddal versenyezni. Valamiben biztosan téged tartanak többre, másba meg őt veszik elő.

Amúgy az, hogy "szép családom" ha jól értem, már gyerekeket is jelent? Akkor tulajdonképpen csak most "lepapíroztátok" a házasságot? Mert lehet ezért mentek inkább koncertre. Mivel eddigis "házastársaknak" tekintettek titeket, az egész inkább formaság volt nekik, nem ünnep. Hm?

2024. jún. 23. 15:16
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem, nem cselekedtek helyesen. El sem tudom képzelni, hogy van ilyen.
2024. jún. 23. 15:16
 9/20 anonim ***** válasza:

4

Az is igaz.

2024. jún. 23. 15:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. jún. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!