Szolíd esküvőnk volt,ami után egy kis összejövetelt is tartottunk. A szüleim viszont inkább egy koncertre mentek ez helyett. Ilyenkor biztos mindenki azt mondja, hogy biztos vannak előzmények, hogy nem voltam jó gyerekük. De az voltam. Szép családom van, jó férjem, diplomám, jó állásom. Viszont nekik a tesóm a kedvenc, aki külföldön él, egy gyárban dolgozik, nőtlen. Az esküvő napján ő is haza jött és mondta a szüleimnek, hogy de jó kis koncert lesz menjünk inkább oda.
Tudom hogy ez keménynek hangzik meg az igazságérzeted is lázad ez ellen.Na de most mit tehetsz?
Ilyenek és kész.
Gratulálok az esküvőtökhöz egyébként!
Sok boldogságot
2024. jún. 23. 15:44
12/20 anonim válasza:
Szégyen tőlük, egyenesen gusztustalan. Semmilyen szinten nem erőltették meg magukat, még a minimum illendőséget sem adták meg nektek. Sajnálom, hogy így vagytok velük, őszintén. Az ilyeneknek majd a halotti torára se kell elmenni, nem? Megérdemelné.
Aki még egyetért velük, rosszmájú szivtelen "emberek".
2024. jún. 23. 16:59
13/20 anonim válasza:
Kérdező, ilyenekkel a faxért tartasz kapcsolatot, ahelyett, hogy a meglévő családodra koncentrálnál? Majd csodatesó cseréli a pelusukat... Amúgy én még az esküvői összeröffenésre is kárnak tartom, hogy meghívtad őket...
2024. jún. 23. 19:30
14/20 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen családot. Teljesen a semmiből a csaladtag inkább a nyaralás választotta. Nekem ez a hihetetlen kategória.
Azt viszont nem értem hogy miért fontos kihangsúlyoznod hogy a testvéred nőtlen és neked bezzeg családod van. Es hogy ő gyárban dolgozik te pedig diplomás vagy. Nem lehet hogy érezteted a különbséget (mint itt) ezért orrol rád a testvéred, ezért hívta a szüleiteket inkább a koncertre? Mondjuk a szüleidnek attól nemet kellett volna mondaniük, és megjelenni az esküvőn. Egy szülőnek a gyereke mégis a gyereke.
2024. jún. 23. 20:18
15/20 anonim válasza:
Jegyezd meg az esetet. Aztán, ha lesz majd valami családi összeröffenés, főként öcsivel kapcsolatban, mondd, hogy elmész, aztán mondd le az utolsó pillanatban valami hasonlóval. Ha jön a méltatlankodás, hivatkozz erre az esetre.
2024. jún. 23. 20:56
16/20 anonim válasza:
Azért a 7-es kérdésére adandó válaszra még én is kíváncsi lennék.
2024. jún. 24. 21:17
17/20 anonim válasza:
Nekem az fura hogy a testvér pont aznap ment haza külföldről. De miért pont aznap? Választhatott volna másik időpontot is. De ő pont az esküvő napját választotta az utazásra.
2024. jún. 24. 23:06
18/20 anonim válasza:
Az esküvőre ment haza! 🤦
2024. jún. 25. 01:01
19/20 anonim válasza:
17
Az esküvúő miatt ment haza, csak meggondolta magát és koncertre akart inkább menni.
2024. jún. 25. 01:12
20/20 anonim válasza:
Arra céloztam hogy ez a sztori így nem kerek. Ha veszem a fáradságot hogy hazautazzak nem gondolom még magam csak úgy. És pluszban a szülők is meggondolják magukat. Egyik szülő se mondta hogy inkább az esküvőre marad..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!