Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1,5 év után esküvő? Mivel...

1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...

Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...

aug. 28. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
82%
A korán kívül van más probléma vele? Mert ha nincs, akkor hagyd őket.
aug. 28. 12:30
 2/105 anonim ***** válasza:
79%
A húgod szereti? Szeretne babát tőle? Ha igen a válasz, bizonyította már hogy ez nem csak fellangolas.. Osztozzatok a fogságában, ne legyetek negatívak az életében, mert valószínű fáj ez neki és otthon a férfival tudja ezt csak megosztani, hogy milyen jó lenne ha a saját családja is vele örülne..
aug. 28. 12:35
 3/105 anonim ***** válasza:
44%

Hát hónap után házasodtunk össze (nem, nem voltam terhes), és 19, a férjem 24. És jé, tart 30 éve.

Törődj a magad dolgával.

aug. 28. 12:36
 4/105 anonim ***** válasza:
82%
Felnőtt ember, apakomplexusos, te semmivel nem tudsz rá hatni.
aug. 28. 12:37
 5/105 anonim ***** válasza:
20%

Én ezen nem akadnék ki,gratulálj nekik.De nem is értem, hogy mi a baj!!!

Az, hogy a masszív piálás meglátszik az arcán???

Úristen....

aug. 28. 12:39
 6/105 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki a sajat eletenek a kovacsa, nem nagyon lehet ezzel mit kezdeni.

Mondjuk ezt a pialos reszt nem ertem, de ha neki egy alkesz 50-es kell…

Hat, az ember mindig a sajat hibaibol tanul 🤣

aug. 28. 12:46
 7/105 A kérdező kommentje:

Nekem senki ne mondja, hogy aki 50 évig egyedül van, mint az ujjam, azzal nincs semmi gond... Szüleivel, családtagjaival nem tartja a kapcsolatot. Volt feleség, gyerek nincs, de még komolyabb kapcsolata sem volt soha.

Beszéltem már finoman a húgommal, ő azt mondja, hogy szereti és biztonságban érzi magát mellette, és hogy fogalmam sincs, milyen jó úgy felébredni reggel, hogy bármit megvehet, bárhová el tud utazni, a boltokban semminek nem kell néznie az árát, ha akar, naponta 4-szer is beülhet valahová enni-inni, mert nem számít. És hogy ő ezt a biztonságot egyik kapcsolatában sem érezte még soha, neki erre van szüksége, hogy nyugodt élete legyen.

aug. 28. 12:47
 8/105 anonim ***** válasza:
96%

Na látod!!!

Ennyi!!!

aug. 28. 12:49
 9/105 anonim ***** válasza:
99%
Tök mindegy, mi a véleményünk a pasiról, ha a testvérednek megfelel. Az ő élete, ő döntései, ő hibái.
aug. 28. 12:49
 10/105 anonim ***** válasza:
90%

Ezek szerint a húgodnak az anyagi biztonság a lényeg, a többi mellékes. El kell fogadni, hogy így döntött.

Valószínűleg a pasi a tenyerén hordozza, mindent megad neki.

Nem is most gond ez, hanem kb. 10 év múlva, amikor majd gondozni kell, ha egyáltalán még él. Bár ha van pénze, a húgod sem fog nélkülözni, ha már nem lesz mellette a férje.

aug. 28. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!