Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1,5 év után esküvő? Mivel...

1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...

Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...

aug. 28. 12:24
 61/105 anonim ***** válasza:
12%
Mi az első 2 évben nem is szexeltünk pedig felvállaltan egy pár voltunk... és nem tapogatózó tini lamúr volt hanem 30 körül jártunk
aug. 28. 14:28
 62/105 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván a testvérem, szeretem és féltem. "

De mitől félted? A pasi házasság nélkül is elteheti ám láb alól. A hazassagtol semmi baja nem lesz.

"Valamint, ha ez nem jön neki össze, költözik vissza a szüleinkhez és tőlük fogja elvárni, amit a pasi biztosít jelenleg számára."

Akkor a szüleid majd közlik hogy nem.

aug. 28. 14:29
 63/105 anonim ***** válasza:
71%
Ez legyen a szüleid gondja. Te akkor már nem fogsz velük élni remélhetőleg. Mert egy boldog kapcsolatban fogsz élni. Mert te úgyis mindent jobban tudsz.
aug. 28. 14:29
 64/105 A kérdező kommentje:

Azért az itteni népségnél nem nehéz tájékozottabbnak lenni. :D

Külön élek, férjem van és gyerekeink. De nyilván a szüleink nekem panaszkodnak, és én hallgatom, mennyire aggódnak.

aug. 28. 14:31
 65/105 anonim ***** válasza:
93%

"Itt én kérdezek, ti válaszoltok és nem elszámoltattok engem."

Pedig mint látod, mi is kérdezünk és elszámoltatunk, ha ahhoz van kedvünk.

A hazaköltözés meg a szüleid problémája, majd ők lemeccselik.

Neled meg kell tanulni, hogy más életébe nincs beleszólásod, ennyi. Cseszegetheted még és inkább el is kerül majd, vagy maradsz vele jóban.

Hatni nem fogsz tudni egy 23 évesre, ez az igazság, ez van.

66/105 anonim ***** válasza:
81%
De min aggódnak a szuleid? Komolyan, ha leirnad mi az amitől ennyire féltek, még talán segíteni is lehetne.
 67/105 anonim ***** válasza:
92%

Itt én kérdezek, ti válaszoltok és nem elszámoltattok engem. Ezt érdemes észben tartani.

Ez elég tenyerbemaszó stílus tőled. Kezdem érteni miért nem hallgat rád a testvéred.

68/105 anonim ***** válasza:
100%

"De nyilván a szüleink nekem panaszkodnak, és én hallgatom, mennyire aggódnak."

Akkor mondd meg, hogy fogadják el ők os, ha sikerült ilyen értékrendű gyereket nevelni. Olyan jó példàt nem láthatott szerető normális családra, ha nem vágyik rá.

aug. 28. 14:32
 69/105 anonim ***** válasza:
93%

“Itt én kérdezek, ti válaszoltok és nem elszámoltattok engem. Ezt érdemes észben tartani.”

Tyűha, anyukám!

Ilyen határozott tudsz lenni, akkor mondjad meg neki! Xd

aug. 28. 14:36
 70/105 anonim ***** válasza:
96%

#60 huszonx évesen nem kell visszaköltözni a szülőkhöz egy válás után, (kivéve ha teljesen életképtelen.) vagy attól tartasz, hozzád menne?

Nem a házasság ellen kell harcolni, hanem a húgodért , hogy húzzon el dolgozni, mert nem lesz mindig 23 éves, 10 év múlva már nem lesz buli napi 4x étteremben enni. Ha aggódsz érte, nem azért kell aggódni, ami most van neki, hanem mi nem lesz,ha így folytatja.

aug. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!