Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/252 A kérdező kommentje:

Felhívtam. Elmondtam azokat amiket mondtatok, persze normálisan kedvesen.

Mondtam neki, hogy nincs pénzem mert már a fele hiányzik amúgy is és nem kérek pénzt ruhára a szüleimtől és kellenek új cuccok plusz fizetős okj-ra járok stbstb.

Ezt mondta:

"Kicsim én ezt értem, de ha veszel kaját attól még a számlát be kell fizetni de ezt légyszíves ne velem beszéld meg hanem anyámmal, üljetek le ő vezeti a háztartást nem én."

Kérdeztem tőle, hogy mi lenne ha ő lenne itt többet erre:

"Nyilván én is vagyok nálatok de tudod hogy a sulis dolgokat nálatok nem tudom megcsinálni (hangtechnikusnak tanul és otthon van felszerelése) de persze leszek nálatok meg suliidőben úgy is kevesebbet leszel itt"

Mondtam hogy jó, akkor majd az anyjával megebszélem.

Végig úgy dobogott szívem mint az érettségiél, nagyon rossz volt....Nem is tudom elképzelni most hogy akkor az anyjával milyen lesz...

2013. szept. 5. 10:53
 52/252 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsim én ezt értem, de ha veszel kaját attól még a számlát be kell fizetni de ezt légyszíves ne velem beszéld meg hanem anyámmal, üljetek le ő vezeti a háztartást nem én."

- Ja anyja vezeti! NEM TE! A számlákat meg akkor is fizetni kell, ha nem vagy ott!

2013. szept. 5. 10:55
 53/252 anonim ***** válasza:
96%

Nem állt melléd! VEDD ÉSZRE!

Te fizeted a rezsijüket! Meg kaját is vegyél? Esetleg új parketta nem kéne? Vagy csempe? Vagy új mosógép?

Ezek után ha ő megy hozzád én szépen mondanám, hogy 6e Ft lesz édesem :D

2013. szept. 5. 10:57
 54/252 A kérdező kommentje:

az előző 15 000-et időhöz kötötten kellett kivinnem hozzájuk, mert másnap ment a szervízbe.

Egyébként fontos tudni, hogy ő Gyálon lakik míg én Zuglóban.

55/252 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörűen hárít. :)

Lássuk a számlákat:

-gáz: akkor is főtenek, főznek, ha nem vagy ott

-villany: kétlem hogy sok elektromos kütyüt használsz náluk hálózatról

-net, telefon, szemétszállítási díj: erre már nem is mondok semmit, vicc az egész

-víz: ez az egyetlen, amit használsz. Ne mondd már nekem, hogy a számlájuk 15 ropi, azt meg főleg ne, hogy ennyit csak te használsz el ott.

20L

56/252 A kérdező kommentje:
Mármint az anyja kérte a pénzt a szervízbe, nem a barátom.
2013. szept. 5. 10:58
 57/252 anonim ***** válasza:
100%
Uram Atyám....hagyd ott, még most amíg nem késő. Soha de SOHA nem lesz jobb. Anyuka pici fia, sosem fog semmiben kiállni melletted anyuka ellen. Inkább most legyen rossz pár napig-hétig, mint egy életen át...de te tudod.
2013. szept. 5. 10:58
 58/252 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az utazásod oda te fizeted? Gondolom nem mondja, hogy szívem kifizetem :D ESZEM MEGÁLL!!! Az én barátom kb ilyen messzire lakik, mégis mondja hogy fizeti!
2013. szept. 5. 10:59
 59/252 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy adj egy forintot is.

ennek a kapcsolatnak ennyi volt,idő kérdése mig belátd,ne költsd el hülyeségre amit megkerestél.

2013. szept. 5. 10:59
 60/252 anonim ***** válasza:
100%
Az 51-es fényében megszakítanám a kapcsolatot. Nehogy már az anyjával beszéld meg, azt ami neked fáj. Ha valamit akar- mondjuk veled élni - megkeres és együtt megkeresitek az emberhez méltó megoldást. Mondjuk albérlet.
2013. szept. 5. 11:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!