Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/252 anonim ***** válasza:
100%

Sokat vagy ott vagy ott élsz?

Mennyi az a sok? Egy hétvége? Hétköznapok?

15e-t? Mire????

2013. szept. 5. 10:02
 2/252 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem vagytok nálatok többet? Ha valaki 2 hónap után ilyen pofátlan, mi lesz később? Kéthetente tartja a markát? Már most rácsapott a lehetőségre, hogy fejőstehénnek használjon.

Az a baj egy párkapcsolattal, hogy automatikusan megkapod a szüleit is. Barátod is ebben a szellemben nőtt fel, így fokozottan figyelnék rá is, hogy mivé alakul.

20L

2013. szept. 5. 10:04
 3/252 A kérdező kommentje:

Valóban sokat voltam nála úgy, hogy több napot egyhuzamban, de szinte ali eszem és keés vizet használok el. Sokszor volt hogy én rendeltem oda pizzát, mert nem ettünk egész nap és éhes voltam....

A barátom sajnos az anyjával ért egyet és most kéne valamikor felhívnom és beszélni vele hogy mi legyen ma, ugyanis az anyja ma reggel tette szóvá hogy hozzam neki át este a pénzt....

Ezért írtam ki a kérdést, mert sos a helyzet.

2013. szept. 5. 10:05
 4/252 anonim ***** válasza:
100%

Leégne a pofám, ha ezért pénzt kérnének a szüleim!

Hét egyik felén itt vagyunk, másikon ott! Egy jó kis fejőstehént találtak!! 2 hónap után?

Miért nem nálatok vagytok? Anyud is kérne akkor 15e-t? Vagy ez csak oda működik?

2013. szept. 5. 10:05
 5/252 anonim ***** válasza:
98%

Szóval ott vagy pl egy hetet, nem is eszel ott, max egyszer letusolsz egy nap, meg wc-t használsz és ezért te fizetsz 15e-t?????

Mondanám a pasimnak, hogy akkor szívem én nem megyek, mert nincs pénzem erre! Gusztustalan család! Pároddal együtt!

2013. szept. 5. 10:07
 6/252 A kérdező kommentje:

Szüleim teljesen ki vannak akadva, soha nem kérnének pénzt ezért és apukám itt üvöltözött velem egy órája, hogy mégis mit képzelnek magukról...

Itt az a helyzet hogy rohadt szarul lesz ez így az anyjával megalapozva...

A barátom nem tudom miért, de senkinél sincs sokat..barátainál sem és rákérdeztem, a volt barátnőinél is alig volt.....

Én nem fogom többször áthívni, minden nap kérdezgettem és mindig azt akarta hogy én menjek...

2013. szept. 5. 10:08
 7/252 anonim ***** válasza:
100%

Ott élsz? mert akkor igen barátit mondott, ha nem ott élsz, akkor egy pohár vizet nem fogadnék el egy ilyen családtól, és messze elkerülném őket.

Apósom csinált ilyet, mert a fiát komplett hülyére vette lóvéval, mi segítettük nem egyszer nem kétszer(de mert az apja segítettük) és amikor negyedévente 1x 2 napra meglátogattuk őket(persze nem üres kézzel mentünk), a 2 db tányér étel árát kérte amit elénk tettek. Mondanom sem kell, hogy a gyomrom kifordult az ilyen embertől.

2013. szept. 5. 10:08
 8/252 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy több napot ott voltam barátomnál. Kértek e pénzt a szülei? NEM! Szerintem ők szégyellték volna magukat!!!

Segítettem elpakolni, mosogatni stb. DE az, hogy pénzt kérjenek az ő szülei, vagy az enyémek, ha nálam vagyunk..abszurd! Ez kapcsolat vagy csak egy albérlő vagy?????

2013. szept. 5. 10:09
 9/252 anonim ***** válasza:
100%

Mert házhoz viszed a meleg p..cit, virítod a lóvét, és ha nem teszed, akkor te vagy a sz.r. Ezért mondtam, hogy figyelj oda rá is, mert ha gyökér, akkor addig menekülj, míg bele nem melegedtek a kapcsolatba.

20L

2013. szept. 5. 10:10
 10/252 anonim ***** válasza:
100%
Korainak tartom 2 hónap után, hogy ennyire "direktbe" közösködtök. Mivel nem ott laksz, szerintem nem kéne beleadnod a családi kasszába. A 15.000 Ft az reális 20 évesen, ha ott laksz. De mivel nem laksz ott... Szerintem másként kéne megoldani. Inkább öltsetek időt fele-fele arányban mindkét családnál, de amíg nem költözöl oda hivatalosan addig elegendőnek kéne lenni egyéb hozzájárulás, pl. besegítesz a menü elkészítésébe, bevásárlásba, viszel nekik egy tálca sütit hétvégén, vagy esetleg heti egyszer te vásárolsz be konyhai alapanyagokat.. ilyesmi.
2013. szept. 5. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!