Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/252 anonim ***** válasza:
98%

Azért 2 hónap után ez durva. Ti nem költöztetek össze. A barátod meghívott, hogy aludj náluk. Tulajdonképpen te a barátoddal állsz kapcsolatban, nem az anyjával. Tehát az anyagiakat is a barátoddal kéne rendezned, nem az anyjával. És a barátodnak kéne az anyjával rendeznie.

Most albérlő lettél ott, vagy mi?

Sajnos, már elbaltáztad az egészet. :( Legközelebb, ha egy másik normális fiúval ilyen helyzet alakul ki, inkább vásárolj be néha, és főzz ebédet/vacsorát.

2013. szept. 5. 10:11
 12/252 A kérdező kommentje:

:((((

teljesen el vagyok keseredve. Szerelmes vagyok ebbe a fiúba és ő is belém, de ez tényleg probléma.

Nem tudom mennyit számít egyébként, hogy az én családom liberális az övé pedig nem..Nem tudom...

2013. szept. 5. 10:11
 13/252 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Feljaánlottam az anyjának hogy elmegyek nagybevásárolni és főzök este vacsorát a pénz helyett erre ezt válaszolta:

"Hát most jobb lenne ha odaadnád rendesen"

2013. szept. 5. 10:12
 14/252 anonim ***** válasza:
100%
Kislány, őszinte leszek: ez a fiú téged nem szeret! Ha szeretne akkor tudna, hogy erre nincs pénzed és abszurd kérés az anyjától! Ha szeretne ő is menne hozzád! Szóval nem, nem szeret. Fejőstehénnek használnak!
2013. szept. 5. 10:12
 15/252 anonim ***** válasza:
100%

ahogy olvasgatni szoktam itt, olyan könnyen rá szokta vágni a legtöbb hozzászóló egy problémára, hogy: "hagyd ott"

most viszont én is azt mondom, mert ebből később sem sül ki jó, ha még a barátod is így gondolkodik

2013. szept. 5. 10:13
 16/252 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, hogy liberálisok vagy sem. Nyilvánvaló, hogy mire megy ki a játék. Ennél világosabban nem is lehetne megadóztatni a kapcsolatotokat...

Az első lecke az élettől: a szerelem önmagában mit sem ér. Kétlem, hogy ez később jobb lesz. A barátod se fogja fel, csak van ott is valami defekt...

20L

2013. szept. 5. 10:14
 17/252 anonim ***** válasza:
100%
Lépj ettől a családtól. Ha a srác nem hasonlit rájuk akkor vele tarthatod a kapcsolatot, de idő kérdése lesz, és aki ezt hagyja, és végig nézi, azt úgy befolyásolják ahogy a nagykönyvben meg van irva.
2013. szept. 5. 10:14
 18/252 A kérdező kommentje:

Most akkor mit mondjak neki ha felhívom?:( Már kéne neki szólnom hogy hánykor találkozunk....

Mit mondjak neki? Teljesen el vagyok keseredve :((((

Ez azt jelenti hogy nem szeret? Mert az anyja oldalára állt?

2013. szept. 5. 10:15
 19/252 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretne, akkor azért akarná, hogy ott legyél hogy veled legyen és szeret, DE te csak azért vagy ott többet, hogy fizess! Mi az, hogy ő nem megy hozzád? Fél, hogy ti is ilyen suttyók vagytok és fizetne kell?

Megmondanám, hogy: nem fizetek! És nem fogok ott aludni sem, ha találkozni akar, akkor találkozzatok egy kávézóban vagy mittomén! De te nem fogsz fizetni, hogy ott aludhass, mert akkor sosem fogsz ott aludni!

2013. szept. 5. 10:16
 20/252 anonim ***** válasza:
100%

Még ha csak az ő oldalára állna... az is sz.r, de egyet is ért vele, nem érti, hol a gond. Most ha ezt hagyod, tényleg a magad ellensége vagy. Itt az egyetlen normális megoldás, hogy továbblépsz, míg össze nem nőttök mégjobban. Nem is a vénasszony viselkedése ad okot az aggodalomra, hanem hogy a barátod ezt teljesen normálisnak tartja.

Csak azt tudom mondani, amit én tennék: elfogadnám, hogy mellényúltam, hisz van ilyen. Felhívnám a fiút, csak annyit mondanék, hogy beszélnünk kell. Előadnám a mondanivalómat, szakítanék vele, és nem hagynám, hogy visszakönyörögje magát, akkor se ha fűt-fát ígér. Valószínűleg te leszel az ingyenélő sz.r, de legalább megszabadulsz tőle, szüleid is megnyugszanak, hogy nem egy idióta családba kerül be a lányuk.

20L

2013. szept. 5. 10:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!