Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/252 anonim ***** válasza:
100%

Rendicsek, kapd össze magad, a jövőbeni önmagadnak teszel vele egy szivességet. Halgass az eszedre, abba nem lehet belebukni!

Sok erőt!

20L

2013. szept. 5. 10:37
 42/252 A kérdező kommentje:
Nem járunk el sehova mivel most épp nincs melója és nincs pénze, de az anyjától meg nem kér úgyhogy nem tud költekezni.
2013. szept. 5. 10:38
 43/252 anonim ***** válasza:
94%

Hát.. teljesen le vagyok döbbenve. Hogy ezt valaki megengedi magának, és rajtad is kedves kérdező, hogy hagyod magad. Úgy b..sznám ki a pasit anyukástól, hogy a lába se érné a földet. Ha tényleg erről van szó, hogy ott vagy akkor se fogadnának el normális emberek ezért pénzt. Max tényleg viszel kaját, sütit, stb. Ennyi. De pénzt....

Menekülj amíg lehet, mert a későbbiekben ez nagyon nem lesz jó. Sőt... A te szüleidnek teljesen igaza van hogy fel vannak háborodva. Apád helyében a kisbarátod nyakát tekerném ki ha odaállítana egy percre is.

Én azt mondom, dobd ki a francba, és kerüld messzire az ilyen családot amíg nem késő !!!!!!!

2013. szept. 5. 10:38
 44/252 A kérdező kommentje:
Éppen sulban van, írtam neki sms-t hogy szünetben hívjon fel....nagyon izgulok.
2013. szept. 5. 10:39
 45/252 anonim ***** válasza:
100%

Ja ő nem fizet otthonra, ezért neked kell.

És nem is jártok sehova? Remek. Szeret, nagyon.

2013. szept. 5. 10:40
 46/252 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, és fel a fejjel.
2013. szept. 5. 10:42
 47/252 anonim ***** válasza:
95%

Én közgazdász vagyok. Számoljunk, de kérlek, igazán ne sértődj meg, mert csak a düh íratja velem:

Fizettél már kétszer 15.000 Ft-ot. Légy szíves számold ki, kb. hány ( éjszakát) napot töltöttél ezért ennél a bunkó családnál. Aztán minden egyes éjszakáért saccolj meg 10.000 Ft "szolgáltatási díjat". A kényeztetésért, a masszírozásért, az idődért, amit a fiával töltöttél, és az "egyebekért".Mert tudod a melegvíz és a fűtés is ugyanolyan szolgáltatás mint ezek. Én úgy gondolom , hogy így a fiú bőven jön neked elég sok pénzzel. Úgyhogy most símán megmondhatod neki, hogy adja szépen meg, amivel tartozik. Ez legalább akkora válasz lenne, mint az övé volt.

Kislány a szerelem vak, de te ne légy hülye. Főleg ne egy amerikai munka után.

Ha nem akarsz konfliktust a sráccal ( akivel a kapcsolatod csak a rózsaszín köd miatt ilyen jó), akkor pedig anyukájának mondd meg szépen,hogy apád lenyúlta a pénzedet, pont mint ahogy ő akarja, és ezért sajnos nem áll módodban többé tiszteletedet tenni a fiánál. Ha valamit akar, akkor jöjjön Ő.

2013. szept. 5. 10:44
 48/252 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg elég abszurd. Én is laktam napokig, hetekig a barátnőmnél, meg ő is nálunk. Ilyen pénzkérdés soha nem merült fel egyikünk családjánál sem. Mikor én voltam a barátnőmnél, többször is én vásároltam be, segítettem a ház körüli munkában stb. A barátnőm meg segített anyámnak főzni, takarítani. Szerintem ez így egészséges, nem azzal indítani, hogy most ennyit fizess ha nálunk vagy. 27/F
2013. szept. 5. 10:45
 49/252 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd ott ezt a bandát a barátoddal együtt. Csóró, sz@arrágók, ilyenekkel csak a baj van.
2013. szept. 5. 10:51
 50/252 anonim ***** válasza:
100%
Durva....Igazából te fizeted ki a srác rezsijét, vagyis veled fizettetik meg? Komoly...... Komolyan hülye vagy, ne haragudj.... És akkor te fzeted a pizzát, meg amit vesztek? Hát, ez aztán tényleg férfi.....
2013. szept. 5. 10:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!