Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/252 A kérdező kommentje:

Hogy szakítsak ha szerelmes vagyok?

Amikor ezen kívül hatalmas az összhang és minden perc szép?

Hogy tudnék így szakítani?:( Ez meg sem fordul a fejemben..valahogy szeretném neki elmagyarázni hogy ez nem normális, de ha ebben nő fel az ember azt nem lehet átnevelni....

Egyébként így is csodálkozom rajta hogy normális ember lett belőle, amilyen családi háttere van..

2013. szept. 5. 10:21
 22/252 anonim ***** válasza:
97%
Oké, akkor egy kérdés, ha elfogy a pénzed és nem tudsz fizetni (mert szüleid sem adnak, ami tök érhető), akkor mi lesz? megmondom: majd anyuka megmondja, hogy te oda nem mehetsz, mert nem fizetsz! és ki fog érted állni a barátod? NEM!
2013. szept. 5. 10:22
 23/252 anonim ***** válasza:
100%

Ne szakíts vele egyelőre, nem biztos, hogy nem szeret. De változtass.

Mondd meg neki, hogy anyagilag nem bírod finanszírozni, így kevesebbet tudtok majd találkozni. Ha lehet, akkor is inkább nálad fogtok aludni.

Ha szeret, akkor megérti, és teperni fog utánad.

2013. szept. 5. 10:24
 24/252 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap után még minden kapcsolatban nagy a szerelem meg az összhang, ne légy butus...

Szerelmesen is lehet szakítani, sok könnytől és szenvedéstől kíméli meg magát az ember.

2013. szept. 5. 10:25
 25/252 A kérdező kommentje:

Oké, kérdésem a következő:

Ha most felhívom akkorj ó-e az ha azt mondom, hogy nincs több pénzem és ezért nem tudok átmenni és jöjjön ő ma is meg amúgy is mert nem fogom tudni kifizetni.

Egyébként azt tudni kell hogy ez a fizetés 2 hónapi bébiszitterkedés eredménye, Amerikában voltam kint. 2 gyerek volt, főztem mostam takarítottam, eléggé megküzdöttem ezért a 200 000 forintért aminek-teszem hozzá-már amúgy sincs meg a fele és most még 30 000 is elmenne belőle....

2013. szept. 5. 10:25
 26/252 anonim ***** válasza:
100%
A baràtod csak kihasznàl. Ha szeretne nem is engednè az anyjànak ezt a hozzààllàst. Pofàmról sülne le a bőr ha anyàm ilyet tenne a pàrommal. Jól jön a 15 ezer havonta ennyi. Koppintsd a sràcot, mert nem szeret tèged.
2013. szept. 5. 10:29
 27/252 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy ugy jött le mintha fizetnèl a szerelemèrt. És ebben a fiu hozzáállása is bőven benne van. Ez undorító, de ha szerinted megvan az összhang akkor bármit is irunk úgyse fogod megèrteni. Nézd a dolgot kicsit kívülálló szemmel.
 28/252 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel, de úgysem fog hozzád menni!
 29/252 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, ilyet még sose hallottam! Volt a férjem előtt 2 barátom is, én is aludtam náluk, ők is nálam, de sose kértünk pénzt egymástól.

Szerintem mondd meg a srácnak, hogy neked erre nincs pénzed és találkozzatok nálad, vagy menjetek sétálni, üljetek be egy kávézóba, még az is jóval olcsóbb, mint így.

Ha nem akar hozzád menni, akkor nyilvánvaló, hogy nem szeret és csak a pénzt akarják lehúzni rólad az anyjával együtt!

2013. szept. 5. 10:30
 30/252 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha ezt a barátod tudja, és mégis elvárja, hogy fizesd az anyja cigijét, akkor szerintem nincs miről beszélni...

De teljesen mindegy végülis, lehet, hogy több tízezres lecke lesz számodra a dolog. És igen, a szerelem biztos minden pénzt megér, de azért elgondolkoznék a pasi reakcióján. Eleve olyan családban nőtt fel, ahol az anyja is valszeg azért tartja a komáját, hogy leadja a fizetését, te mondtad. Egy kapcsolatban sem klappolhat minden, de nem mindegy azért, hogy mekkora értékrendbeli különbségek vannak. Hálát adnék az égnek, hogy ez két hónap után kiderült..

2013. szept. 5. 10:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!