Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/252 anonim ***** válasza:
100%

*házasság UTÁN

bocsi elgépeltem

2013. szept. 5. 11:17
 82/252 anonim ***** válasza:
100%

És akkor ettől a ténytől most jobban érzed magad?

17858967 kérdést olvastam már itt arról, hogy a férj a mai napig odaadja a fizuja nagy részét anyóspajtásnak, aki éhen akar halni, napok óta csak cigit eszik. A kérdező meg ottvan 3 gyerekkel, és egy negyedikkel, a férjével, és azon kesereg, hogy az első legapróbb jel után miért nem borította a konyhaasztalt az anya-fia párosra. Mert mostmár cs.szheti.

Ilyen életet akarsz?

20L

2013. szept. 5. 11:20
 83/252 A kérdező kommentje:

-az elszámolást az apám is mondta

- a véleményem egyezik a tieitekkel és én is nagyon gá znak látom ezt az egészet, eszembe nem jutna ilyet tenni a fiam barátnőjével, és ha a szüleim tennének ilyet a barátommal, kiállnék mellette. Dem ost mit tegyek őszintén? Ti is tudjátok hogy ha azt mondjátok hogy szakítsak az semmire nem vezet. Szerelmes vagyok, nyilván ezzel együtt totál hülye is és biztos egy buta kis pi csának gondoltok, de szeretem ezt a fiút tiszta szívemből és szeretném ha megtudnám ezt vele beszélni. Én nem pár hónapos dologra tervezek vele, hanem évekre. Volt már komoly kapcsolatom de szerelmes most vagyok először, 20 évesen.

2013. szept. 5. 11:21
 84/252 anonim ***** válasza:
100%

akkor jó, majd odaköltöztet mindenkit, fizessen mint a köles stb

De Te szállj ki ebből!! Húsz éves vagy. Tiéd a világ - nem kell ilyen léleknyomorító helyzeteben maradnod.

2013. szept. 5. 11:21
 85/252 anonim ***** válasza:
100%
Akkor költözz oda, remélhetőleg barátod testvére is visszaköltözik és élhettek mint egy nagy boldog család..ja bocs, nem! MINDENKI szépen leadja a fizut anyukának, aki eldönti hogy mire költi!
2013. szept. 5. 11:23
 86/252 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem most elmondta a kérdező hogy látja, érzi a dolgokat. Én meg csak annyit tudok mondani, hogy ha így van, megérdemled a sorsod.

Hajrá, sok szerencsét hozzá.

20 évesen csak sikerül elb..sznod az életedet. (taps)

2013. szept. 5. 11:24
 87/252 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem azt mondom, hogy szakíts. Sőt, azt mondom, hogy ne szakíts, csak változtass.

Ezentúl ne aludj náluk. Aludj otthon. És ha akar, ő is aludjon nálatok. Ha pedig nem akar, akkor nem fog nálatok aludni. Akkor nem is vagy fontos neki.

Ne rohangálj már utána, mint egy pincsi kutya. Ő a férfi, neki kéne utánad rohangálnia. Ne alázkodj meg női mivoltodban. Ha szeret, utánad fog menni. De ha nem szeret, akkor miért is akarsz vele lenni? Akkor max. megveszed havi 15-30 ezerért a szeretetét.

88/252 anonim ***** válasza:
100%
jó de akkor legalább ne menj oda hozzájuk, jöjjön a barátod hozzátok, mond, hogy nincs pénzed hozzájuk menni és kész!
 89/252 anonim ***** válasza:
91%
de ez a fiú nem gondolja veled komolyan
 90/252 anonim ***** válasza:
92%
persze, hogy érthető, hogy szerelmes vagy, és ezért mindent megtennél ... a probléma nem is igazán a jelenlegi helyzet, hanem azt képzeld el, hogy mi lesz később egy ilyen anyóssal, ha esetleg össze akarnátok házasodni ... és talán még akkor sem az anyós lesz a gond, hanem a fia, aki semmi kivetni valót nem talál most sem ebben az eljárásban ... ne tervezz hosszú távra
2013. szept. 5. 11:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!