Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/252 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás egyszerű. Ezután egy jó ideig nem alszol nála. Ha fontos vagy neki, menni fog utánad, aludni fog nálad.
2013. szept. 5. 11:09
 72/252 A kérdező kommentje:

Igen, a védekezést valóban én fizetem, tablettát szedek.

Anyukám fel akarta hívni az ő anyukáját de én beszéltem le róla, mégiscsak felnőtt emberek vagyunk, hogyn ézne már ki....

Eredetileg a fizetés az én anyukám fejéből pattant ki mert mondta nekem hohy mivel konkrétan egyhuzamban voltam náluk egy hónapig és csak pár órát esetleg egy két napot töltöttem itthon akkor ajánljak fel egy kisebb összeget, vagy mondjam hogy had segítsek többet.

Ezt a 15 000-et a barátom anyukája számolta ki, az én anyukám kb 5000 ft-ra gondolt.

2013. szept. 5. 11:10
 73/252 anonim ***** válasza:
100%
a párod anyja még akkor is elvárná, hogy fizess ha nem is aludnál ott.
2013. szept. 5. 11:11
 74/252 anonim ***** válasza:
95%

Tudod egy normális FÉRFI! felajánlja hogy fizeti a tabi felét (enyém megteszi!)

Szép is lenne, ő csak élvezi, hogy nem kell gumi meg szex, és semmiben nem támogat!

75/252 anonim ***** válasza:
100%
jut eszembe: kérj elszámolást a 15 ezerről, hogy mire költötte (tehát mennyiben voltak ezek a te jelenléted költségei)
 76/252 anonim ***** válasza:
100%

Egy valamit árulj már el légyszi, de tényleg, ha már itt strázsálunk neked 10 óta.

Te úgy mégis mit gondolsz erről a helyzetről? Vagy arról, amiket mondunk? Belátod, hogy ez így tényleg nagyon aljas?

20L

2013. szept. 5. 11:12
 77/252 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy szerintem nem látod át a problémát. Itt nem az a fő gond, hogy az anyja mennyi pénzt kér tőled, és hogy közli fizess megint. Max elkönyveled őt egy bunkónak.

A probléma a pároddal van, aki nem áll ki melletted, aki nem érti, hogy neked erre nincsen pénzed. Akinek vagy annyira fontos, ha nem tudtok nála aludni, akkor aludjatok nálad.

2013. szept. 5. 11:13
 78/252 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, ha ezt így kell megoldani, akkor szépen hívd fel az anyucit, és kérd meg, hogy egy délután szépen írjátok már össze az általad felhasznált rezsi és kaja összegét, valóban 15-re jött-e ki! Kíváncsi lennék mit mondana!!! Ne légy nyuszi, légy bátor, bátraké a szerencse!
2013. szept. 5. 11:14
 79/252 anonim ***** válasza:
94%
Két napot nem hajlandó eltölteni a szülei nélkül, valószínűleg azt tervezi, hogy házasság nélkül ott fogtok lakni mindketten. Az anyuka meg azt tervezi, hogy az egész fizetésed legombolja rólad. SZÉÉÉÉÉÉP!
2013. szept. 5. 11:16
 80/252 A kérdező kommentje:

Egyébként :

A barátomnak van egy nővére, akinek van egy férje és két kicsi gyerekük. Most újították fel a lakást az amúgy nem sok pénzükből, a zegyik fogorvosi asszisztens a másik nem tudom mi.

Tegnap mondta nekem az anyja, hogy szólni akar a lányának hogy költözzenek oda (mármint ahol a barátom él az anyjával) mett hogy nem tudja fizetni egyedül a számlákat és hogy menjenek vissza hogy lakjanak együtt.

Szóval nem csak veel mcsinálja ezt.

2013. szept. 5. 11:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!