A palim anyja, direkt ellenem csinál mindent?
Januárban mikor megtudta, hogy terhes vagyok, közölte, hogy eladja a lakást, ott nem lakhatunk, menjünk albérletbe.. (egy kétszintes lakásról van szó) mert szar az anyagi helyzetük meg blablabla..(kinn élnek Angliában a palijval) Most kitalálta, hogy lehet, hogy hazaköltözik, nem adja el a lakást.. de odavesz magához egy lányt, és kiadja neki az egyik szobát, (úgy , hogy a csávóm, jár haza)mert akkor jobban jön ki anyagilag.. inkább egy vad idegen, mint a gyereke?! Engem gyerekestől elküld albérletbe,(úgy, hogy fizettünk vna mindent) de egy idegent odavesz.. ( nem mintha lenne jelentősége, szerencse az én Anyukám toleráns, és örülök, hogy ilyen amilyen..
Miért lányt kell neki odavennie?
A palim miért áll az anyja mellett folyamatosan?
"A palim miért áll az anyja mellett folyamatosan?"
Hát ez nehéz kérdés. Nem lehet, hogy azért, mert neki nem a palija, hanem a gyereke és ő nem a palimadara, hanem az édesanyja?
Nem tudom.
Talán nem akarja hallani a gyereksirást vagy attól fél, hogy a nyakán maradtok, még akkor is, ha fizettek.
Egyébként, ha már igy beszél, jobb is ha nem mentek oda lakni, mert akkor meg lehet, hogy mindig a sarkadban lenne, a "palid" meg ugysem állna ki melletted a végén egyedül utcára kerülnél a gyerekkel együtt.
1. Az ő lakása, azt csinál, amit akar.
2. Kiadja egy lánynak - Akinek nincs gyereke, nem kell gyereksírást hallgatnia, gyerekre vigyázni...stb.
2. Ha mindent fizettek volna, akkor ugyanígy fizethettek egy albérletet is. Hidd el, külön mindig jobb, mint bármelyik szülővel. Lehet anyósod élt az anyjával v anyósával, és tudja, hogy nem jó, és ezért sem akarja.
3. Nagy felelőtlenség, hogy úgy vállaltatok gyereket, hogy bármelyikőtök szüleire kell támaszkodni, hogy legyen hol laknotok. Nem jó alap, de persze ez már tök mindegy. Azért a cél inkább az legyen, hogy minél előbb önállóak legyetek szerintem.
4. Párod védi az anyját - Te választottad, ha olyan típus, akkor mindig őt fogja védeni, úgyhogy inkább fogadd el, és kerüld a konfliktust az anyjával.
A palid vèdi az anyjàt.
A palid anyja azt csinàl a lakàsàval amit akar...
Bizonyàra érett gondolkodàsod van neked is meg a csàvòdnak is...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!