Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom anyja ki nem állhat az...

Párom anyja ki nem állhat az első pillanattól, mostmár az apja is hülye. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, párom 32. 2 éve vagyunk együtt, az anyja első pillanattól kezdve utál (ő sem tudja, miért) az apjával jól kijöttem de már ő is benne van a hülyeségekbe. PL állandóan nőket keresnek a Páromnak, hogy gyere össze ezzel, gyere össze azzal... Tudom nem kéne foglalkoztasson, nem is találkozom velük, de rosszul esik, hogy tudom, ha átmegy hozzájuk, én vagyok terítéken, hogy hagyjon ott stb..
2013. aug. 22. 23:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem alap dolog lenne, hogy a párod a sarkára áll és megmondja a szüleinek hogy hatalmas taplóság amit csinálnak.

Menj oda az anyóshoz és mond meg hogy váljon el a férjétől, mert találtál neki egy másik férfit. Ha szarul esik neki legalább látja hogy milyen neked.

2013. aug. 23. 00:53
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, itt elsősorban a párodon múlik, hogy engedi-e hogy nőt keressenek neki, vagy határozottan leállítja őket és kiáll melletted!
2013. aug. 23. 04:42
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Azt érdemes tenni, hogy először is beszélsz a pasiddal. 32 éves ember, eléggé felnőtt ahhoz, hogy tudja ki kell neki és ki nem. Ha nem képes leválni a szüleiről és LÁTNI, hogy mekkora bunkóság és micsoda durva agresszió, amit veled szemben művelnek, akkor neked kell dobbanatod, és lelépni.

Nem kell olyan pasiért harcolni, aki az anyját választja a barátnője/felesége helyett.

2013. aug. 23. 08:00
 4/13 anonim válasza:
27%

Párom anyja ki nem állhat az első pillanattól, mostmár az apja is hülye.

Na azért itt is vannak problémák. Akármennyire nem tetszik egy ember viselkedése, ha 25 éves vagyok és a párom 32, amiből az következik, hogy a szülei legalább 50 évesek, nem beszélek így róluk. Szerintem is bunkósság amit anyósod művel, de úgy látom te sem vagy az a szende szűz ha más nem szóban.

2013. aug. 23. 08:59
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Ez egy nagyon nehéz helyzet, de egyben egy nagyon jó "főpróba" is. Most aztán tényleg kiderül, hogy mennyire áll ki érted a párod, a szülei előtt is. Beszéljetek erről, mondd el, hogy mit érzel, és mit vársz tőle. Ha megteszi, és elbeszélget a szüleivel, akkor semmi okod sincs aggódni, akkor sem, ha ők tovább próbálkoznak.

Ha erre nem képes, akkor egyetértek az utolsó hozzászólóval. Ha már az elején meg sem próbálja leállítani anyucit, mi lesz később? Akkor saját érdekedben ne vesztegesd rá az idődet, csak az idegrendszeredet teszed tönkre egy idő után, és úgysem lehet igazad anyucival szemben. Volt ilyenre példa a családban, sajnos. (és az illető anyucinak még 85 évesen sem lett több esze:(

2013. aug. 23. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
5-ös vagyok, és javítom magam, nem az utolsó, hanem a 3-as hozzászólóval értek egyet. Egyébként ha így kezelnének a szülők, és sem minősíteném őket szebben. A tisztelet mindig kölcsönösségen alapul. Aki engem nem tisztelt, azzal én miért legyek kedves, és tisztelettudó?
2013. aug. 23. 09:01
 7/13 A kérdező kommentje:
így van.. Én tisztelettudóan mentem hozzájuk, nem voltam bunkó, de ezt kaptam,. Nálam tisztelet kölcsönös dolog, ha ezt kapom, én miért legyek utána más? Amilyen az adjonisten...
2013. aug. 23. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj,hogy nem ismerünk titeket,sem a Te stílusodat,megnyilvánulásaidat,életviteledet,sem a kedves szülőkét a párod részéről.Így látatlanban nehéz elfogulatlan tanácsot adni,és nehéz eldönteni,kinek van igaza.Mindenesetre amit anyósjelölték csinálnak,az bunkó dolog,nem megfelelő módon kezelik a problémát,és talán nem ilyen stílusban kéne.Ha a párod valóban szeret,akkor tudnia kell,miben van igazad és miért,és ezekben a dolgokban tényleg ki kéne állnia melletted.Első körben vele kéne erről beszélgetned.Másodszor próbált objektíven nézni a helyzetet,mert lehet,hogy neked is voltak olyan dolgaid,amik ellenszenvet válthattak ki párod szüleiből,még ha ezt te nem is érzed.
2013. aug. 26. 14:48
 9/13 anonim ***** válasza:
57%

32%-os nem tudom te milyen szép szavakat használnál olyan emberekre, akik megpróbálnak elválasztani egy embertől, akit szeretsz, és te is pontosan tudod, hogy a szülők véleménye általában mindannyiunk életében fontosak. És igaza van a kérdezőnek, ha őt nem tisztelik, akkor minek finomkodjon? Lehet itt félrebeszélni, meg célozgatni, a lényeg az, hogy a szülők ok nélkül áskálódnak a lány életében, és a fiukat sem tisztelik, hiszen akkor elfogadnák a már 2 éve meghozott döntést, hogy kivel akar járni-élni. Szóval ez minden, csak nem tisztelet, és nem érdekel engem se 50 éves, vagy 100 is, aki hülye, az is marad !

Kedves kérdező, sajnos nekem ugyanez a szitu, úgyhogy nagyon átérzem. Nálam is párom csak hallgat, azzal csitít, hogy "tudod milyen hülye az anyám" és hogy ne foglalkozzam vele. Neki is ajánlgattak a kasszáskiscsajtól kezdve a fagyizóson át mindenkit, csak én nem voltam túl jó. Neked is azt mondom, ha anyósodnak nem felelsz meg, akkor válasszon a divatújságból. Én sem tudok mit csinálni, párom meg se hallgatja, de egyéb indokok miatt nem akar viszályt szítani /közös tulajdonok stb./ Szóval tényleg ne érdekeljen, amíg a barátod veled van, addig semmi baj. Rosszindulatú emberek véleményét meg jobb, ha az ember elengedi a füle mellett.

2013. aug. 26. 16:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked a választ kedves utolsó. Valahol örülök, hogy nem csak nekem van így... Az elején nem érdekelt, de ma már annyira elmérgesedett a helyzet, hogy nem bírom szó nélkül... feszült vagyok miatta, hogy már facebookon üzenetben is a p.nákat küldözgetik neki... :(
2013. aug. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!