Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom anyja ki nem állhat az...

Párom anyja ki nem állhat az első pillanattól, mostmár az apja is hülye. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, párom 32. 2 éve vagyunk együtt, az anyja első pillanattól kezdve utál (ő sem tudja, miért) az apjával jól kijöttem de már ő is benne van a hülyeségekbe. PL állandóan nőket keresnek a Páromnak, hogy gyere össze ezzel, gyere össze azzal... Tudom nem kéne foglalkoztasson, nem is találkozom velük, de rosszul esik, hogy tudom, ha átmegy hozzájuk, én vagyok terítéken, hogy hagyjon ott stb..
2013. aug. 22. 23:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos az én anyósom sem fogad el,és ráadásul nagyon bunkó szokott velem lenni,ugyan én nem süllyedtem a szintjére,hanem inkább nem látogatom meg őket,és így nyugi van tőle.
2013. aug. 27. 09:52
 12/13 A kérdező kommentje:
én sem látogatom őket.. több mint egy éve találkoztunk először és utoljára de azóta is megy ez a harc a pohár vízben.
2013. aug. 27. 14:21
 13/13 Herczegh Attila válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

ebből látod, hogy tényleg van sok érdekes felfogású ember....

2013. aug. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!