Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
 251/252 A kérdező kommentje:

Olvastam. Ez hónapokkal ezelőtt történt, elég szp kommentár áradat van itt, de köszönök mindent:)

A sarkamra álltam és beszéltem a barátommal ,elmondtam hogy ez így nem helyes és nem látom jogosnak hogy én fizessek, de a válófélben levő férj nem ad haza 9 éve pénzt.

Erre elszégyellte magát, mondta hogy igazam van és beszélt az anyjával.

Aki erre annyit mondott: Ezt nem tartja korrektnek, mert én egyszer erre már rábólintottam (ez nem volt így), de hát nem tud mit csinálni.

Ezután az anyja sokáig került a lakásban, morcosn köszöntde azóta úgy veszem észre, nincs probléma.

2013. dec. 23. 18:10
 252/252 anonim ***** válasza:
68%
Csak érdekességképpen: miért nem mutatod meg ezt a pár oldal véleményt a barátodnak? Én spec azon is csodálkozom hogy még együtt vagytok. De ha neked így jó, akkor sok boldogságot nektek. :)
2013. dec. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!