Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/252 anonim ***** válasza:
94%

Maradj mellette!

Költözz oda!

Szedje el a pénzed!

Vessz össze szüleiddel egy életre!

De aki hülye...

2013. szept. 5. 14:31
 162/252 anonim ***** válasza:
91%
Vége lesz ez már biztos. Már csak az a kérdés milyen áron és milyen gyorsan.
2013. szept. 5. 14:34
 163/252 anonim ***** válasza:
88%

Bizonyítsa be hogy szeret,menjen ő hozzád.

az nem megoldás,hogy te mész de még pisilni se pisilhetsz

2013. szept. 5. 14:35
 164/252 anonim ***** válasza:
76%

Egyik szavaddal ütöd a másikat. Akkor tisztázzuk,mennyi időt töltesz ott? És mennyit eszel náluk?

Nem mindegy, hogy valóban 0-24-ben ott vagy, ott eszel mindig, vagy általában haza esel mondjuk este 8kor, mész aludni, reggel meg lelépsz. Ha havi 2 napot voltál otthon,az nálam azt jelenti, hogy beköltöztél. A rezsi egy dolog, azt mindenképp fizetni kell, de az pl nem mindegy, hogy az anyja etet-e rendszeresen.mert az bizony megterheli a pénztárcát ha eggyel több éhes száj van folyamatosan.

Ha csak aludni jársz oda, és közbe-közbe kinyitod a hűtőt, akkor abszurd egy fillért is elfogadni. De ha valóban életvitelszerűen ott vagy, akkor jogos. Az is lehet,hogy anyósod megégette már magát így, és csa nem akar még egyszer ugyanabba a hibába esni. Lehet, hogy a párod exe becuccolt, eltartották, most meg már sehol sincs. Tehát nekem kevés az infó amit leírtál.

ha tényleg "csak aludni" jársz oda, nehogy adj egy fillért is!

2013. szept. 5. 14:35
 165/252 anonim ***** válasza:
77%

2 hónapja jártok, abból 1-et már ott laktál.

Nem kellett rád sokat várnia kislány :D És még ingyen is van, mázlista, mi?

2013. szept. 5. 14:36
 166/252 anonim ***** válasza:
84%

Nézd, ha nem akarod dobni, két választásod van:

1. Mész a saját fejed után, vakon. És majd tanulsz a saját hibádból. Még fiatal vagy, akár ez is belefér. Csak sokat fogsz még sírni a későbbiekben. Csak arra vigyázz, hogy mindig védekezz, nehogy becsússzon egy baba.

2. Sarkadra állsz, és változtatsz. Nálad fogtok aludni, ő fog elmenni hozzád. Ha fontos vagy neki, akkor a napi 3 óra edzés helyett/mellett, majd elmegy melózni. Mert diákmunka nem csak 8 órában végezhető, hanem kevesebben is. És akkor lesz pénze téged néha meghívni erre-arra, hogy ne mindig csak te fizess.

2013. szept. 5. 14:43
 167/252 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, kis Tündérke... Olyan fiatal vagy még, előtted az élet. Hallgass a szüleidre és menekülj ettől a családtól!
2013. szept. 5. 14:45
 168/252 anonim ***** válasza:
83%

2 hónap után általában még azt sem szokták mondani,hogy szeretik egymást.Kicsit korai kimondani,hogy szeretlek.Szerintem.A szüleidnek teljesen igaza van, tálcán kínálod magad.Semmi önbecslésed sincs.Miért is tisztelne téged?Gondolkozz el egy kicsit,felhívod telefonon normálisan elmondod mi a szitu,erre megsértődik??Úgy irányít téged, ahogy akarja.Te meg kullogsz utána és még neked van lelkiismeret-furdalásod:S

Ha itt megkérdeznéd,hogy ki mit tenne, 99% azt mondaná menj amíg teheted!!Fiatal vagy ilyen emberre pazarolni az idődet.És a másik.2 hónapos kapcsolat...szinte még semmi.Az is elég durva,hogy nagy részben már nála voltál.Mi a férjemmel 3 hónap után mutattuk be egymásnak a szüleinket!

2013. szept. 5. 15:01
 169/252 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó vagyok.És 24 éves mielőtt avval jössz,hogy régen minden máshogy volt.Ami igaz,de nézi magát annyiba az ember,hogy nem hagyja teljesen hülyének nézetni magát.
2013. szept. 5. 15:01
 170/252 anonim ***** válasza:
93%
Én nem értem miért félnek megmondani a véleményüket az emberek. Nyilván én sem az anyjának esnék neki, de pasinak megmondanám, hogy hülye vagy te, mire adnék ennyi pénzt? Nem adok és kész, számoljál már, mi vagyok én? Inkább nem is megyek és szarok rá, lehet, hogy téged hülyének lehet nézni, de engem nem. Lehet bunkó vagyok, de még senki se hagyott el emiatt, de az biztos, hogy engem még életemben nem nézett hülyének, meg nem húzott le senki sem.
2013. szept. 5. 15:13
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!