A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.
15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.
Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.
Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.
Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....
A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.
Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.
Köszönöm előre is!
20/L
Na jó, te is látod, hogy rekordmennyiségű kommentár született, 20 oldalon keresztül könyörögnek neked különböző emberek, hogy nyisd már fel a szemed... Szinte ellenvélemény nélkül! Most a barátod még egy lapáttal rátett erre (de az eddigi megnyilvánulásaiból ezt sejteni lehetett), remélem, kezded érezni és racionálisan látni a dolgot.
2 hónapot viszonylag hamar ki lehet heverni, és még 2 hónap múlva csak röhögni fogsz magadon, hogy milyen vak voltál. Az "anyuci pici fia" pasikkal egész életedben nehéz dolgod lenne! De van egy csomó normális férfi;)
azért nem veszi fel,hogy had szenvedj,bánd meg milliószor amiért nem akartál nekik pénzt adni,és ellent mertél mondani.
nem is fog keresni egy darabig,most egyébként is lefoglalja,hogy megmondja az anyjának,nem mész ma 15ezerrel a zsebedben
majd pár nap múlva keres,hogy megmondja,ha jókislány leszel,megbocsát
"De ha érteném hogy miért nem veszi fel akkor nem agyalnék ezen, de hát nekem lenne jogom ehez, nem neki:((("
Roppant egyszerű... leraktad a telefont miközben beszélt... a büszkesége... :D
Én is azt mondom, ne alázkodj meg, ne keresd...
Max egy sms... OK, úgy látom, vége, ha úgy érzed, keress!
És ennyi...
Menj el sétálni egy barátnőddel, nézzetek meg egy filmet, és örülj, hogy ilyen hamar kiderült, hogy milyen...
Aki meg azt mondta, élősködtél, annak:
A leányzó egyszer már leperkált 15 ezret... és 3 hét után kérték a következő 15-öt.
Nincs fűtésszezon, nálunk a 3 fős családra a víz havi 6, a villany 12 ezer... ez 18 ezer, ha arányosan számoljak, az fejenként 6 ezer... azt írja, nem sokat evett, sőt, többször ők vettek kaját...
Tehát nem hiszem, hogy egy hónapra 30 ezret el kellene kérni... ha meg mégis, akkor ezt az elején tisztázni kellett volna...
És ez mind független attól, hogy nekem anyaként nem lenne pofám egy ilyen nyári ottlétért pénzt kérni, max elvárnám, hogy a fiatalok mosogassanak el maguk után, illetve néha meglephetnek azzal, hogy bevásárolnak egy ebédhez, esetleg össze is dobják, de ez a max...
Persze más lenne, ha folyamatosan ott élne, de akkor is tisztáznám előre a szabályokat!
Mit nem értesz azon, hogy miért nem veszi fel? Mert be akar törni! Úgy van vele, hogy majd még te fogsz csúszva-mászva könyörögni, hogy odaadhasd a pénzt, és még sűrűn elnézéseket is fogsz kérni a viselkedésed miatt. Mert látja, hogy téged hülyének lehet nézni és pontosan tudja, hogy ha egyszerűen nem beszéli meg veled, akkor inkább elfelejted az egészet és mindent megcsinálsz, amit ők kitalálnak, csak hogy vele lehess.
Normális vagy te? Ez egy undorító pasi! Ez szánalom ahogy viselkedik, meg a hozzáállása az egészhez. Pontosan az ilyen dolgokra kell figyelni egy kapcsolatban, mert ebből tudhatod, hogy a jövőben mire számíthatsz tőle más helyzetekben. Hát ettől a seggtől semmire!
Órák óta nem válaszolt telesonon se, smsben se, Facebookon is fentvolt..
Én ezt nem értem. Mintha megcsaltam volna úgy ignorál. Az életben semmi rosszat nem tettem neki és mindennél jobban szeretem. Ez most mire jó? Fog keresni? Csak nem akar így szakítani velem hogy nem is köszön el..vagy miért szakítana? Apukám ezt gondolja, hogy szerinte az anyját választotta helyettem és lehet hogy nem akar már velem együttlenni ha ennyire ignorál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!