Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
 211/252 anonim ***** válasza:
100%

No, én a másik kérdésből navigálódtam ide, és becsületesen végigolvastam mindent :)

Kérdező! Hagyd ott, menekülj, lépj le . . . Mindenkivel egyetértek és csak megerősíteni tudom azt, hogy Te fejőstehén + ingyenlyuk vagy az anyuci&fia duó számára. A csá.vó nem szeret Tége, most is érzelmileg igyekszik manipulálni azzal, hogy nem veszi fel a telefont, mert tudja, hogy milyen kis lelkizős vagy. Ezek után magd elvárja, hogy térdeállva nyújtsd feléjük a megkeresett pénzedet, és akkor TALÁN megbocsájtják a viselkedésed (mert mégis mit képzelsz magadról, hogy szembe mersz szállni, ellent mersz mondani?!).

Ja, most eszembe jutott egy barátnőm sztorija. Pasija enyhén sz@rrágó volt, de mindegy, szerette, jártak. Aztán a csajnak kinyílt a szeme, dobta a pasit, az meg visszakérte tőle a karácsonyra/szülinapra stb. vett ajándékokat, és TÉTELES LISTÁT adott a csajnak (a Sportszelettől kezdve minden rajta volt), hogy ennyibe került neki a két év alatt, míg együtt voltak, legyen kedves a csaj a végösszeget kifizetni!

Szóval nem csak Neked sikerült kifogni egy ilyen selejtes egyedet, de legyen eszed, ne várd meg, míg jobban belebonyolódsz ebbe a "kapcsolatba".

2013. szept. 5. 20:11
 212/252 anonim ***** válasza:
92%

20 éves létedre úgy írsz mint egy 14 éves kis csitri. Naív és buta vagy kérdező, ezt nem bántásból írom Neked, hanem azért, hogy vedd észre magad. A jövőre nézve fontold meg az alábbiakat:

Egy-két hónap alatt SENKIT nem lehet sem megismerni, sem kiismerni annyira, hogy azt mondhasd szereted. Te nem a barátodat szereted, hanem azt a nem létező álomképet, akit a barátodnak nevezel. De ő nem olyan, mint amelyinnek te szeretnéd, te elképzeled. Ezért tanácsos a kapcsolatokat a pofáraesés és a megbántódás elkerülése végett az ismerkedéssel kezdeni, és nem rögtön gyakorlatilag odaköltözni a másikhoz, lefeküdni vele, stb. (az órákat skypolunk az nem ismerkedés, köze nincs a valósághoz). A férfiak akárki akármit mond bizony szeretik a nőket meghódítani, ha készen kapnak valamit azt annyira is fogják értékelni...Nem árt, ha az ismerkedés elején hagyod, hogy a fiú próbáljon "meghódítani". A barátod egyáltalán tett valaha érted valamit? Elhívott bárhova, lepett meg bármivel (nem feltétlen pénzben kell gondolkodni, akármi, segített valamiben, stb.). A barátodnak valószínű csak egy kellemes ki csaj vagy, aki házhoz jön, fizet, és még ingyen gumi nélkül meg is lehet d*gni. Kell ennél több? Csak akkor kell találkoznotok, ha neki is jó, a te igényeid nem számítanak. Ez minden csak nem szerelem.

Még végtelenségig lehetne sorolni mennyire helytelenül gondolkodsz, de én azt mondom, ha most nem állsz a sarkadra, nagyot fogsz koppani, de remélhetőleg tanulsz a hibádból, ha már az okosabb tanácsokra nem hallgattál.

Viszont még egy dolgot soha az életbe ne felejts el: soha ne válaszd a szüleid helyett a párod, a szüleidet senki nem pótolhatja, párod viszont akit szeretsz kis millió lehet. (nyilván ez arra vonatkozik, ha jó a kapcsolatod a családoddal - nekem ugyanis a kommentjeidből ez jött le). Sok sikert neked, és remélem szüleid/barátnőid/gyakori kommentelők azért valamennyire észhez térítettek! :)

2013. szept. 5. 20:15
 213/252 anonim ***** válasza:
94%

Kérlek, kérlek, kérlek, könyörgök neked, én és minden nőtársam nevében, aki egy kicsit is becsüli magát: ne írj neki, ne fuss utána!!! Főleg ne fizess! NE menj hozzájuk!

Végigolvastam, ez NAGYON GÁZ!!!!

FELEJTSD EL!!!

26/l

2013. szept. 5. 20:30
 214/252 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes kommentet,de ez nagyon csúnya történet. Esküszöm,ahogy olvastam,én éreztem magam sz*rul... 2 hónapja vagytok együtt és máris ennyivel lehúztak? Nem bántani akarlak,komolyan,de nagyon naiv vagy. Én azt értem,hogy sokat vagy ott,de mégsem ott laksz...

Kb én is hasonlóan sok időt töltök a pasiméknál. A nevelőapja iszonyat sóher alak,páromat mindig megvágná lóvéval és neki is kell rezsit(!) fizetnie,de tőlem soha nem kért pénzt!

Ne legyél ilyen butus! Ne adj több pénzt!

2013. szept. 5. 21:19
 215/252 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb lesz, ha ezt úgy fogod fel, hogy baromi nagy szerencséd van. A legtöbben csak sokkal később jönnek rá az ilyen dolgokra, te egy csomó időt megspóroltál magadnak. Kereshetsz egy normális férfit.
2013. szept. 5. 21:29
 216/252 anonim ***** válasza:
100%
Na most végigolvastam a kommenteket. Hidd el,kicsi lány,később még hálát fogsz rebegni azért,amiért egészen hamar vége ennek a kapcsolatnak. Mert azért remélem,hogy vége van. Az egyik válaszoló írta,hogy egyszerűen mondva,ha nem fizetsz,már nem is kellesz. Azért remélem,ez téged is sért és felháborít.Ja és ne hívogasd a hapsit! Ezzel is csak manipulálni akar! Ne hagyd magad!
2013. szept. 5. 21:30
 217/252 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a káéváriádat. Szegény anyukád, ha tudta volna mi lesz az ötletéből...

Sajnálom, hogy ma aztán kijutott neked mindenből. A legrosszabb, amit tehezsz, hogy figyeled a telefont, mikor, hogy hív-e, ír-e? Ha én lennék édesanyád, elvenném a telefont 1 napra. Nekem úgy tűnik, hogy azzal, hogy nem fizetsz így nem is mész hozzájuk, megnyomzad ennek a kapcsoltnak az önmegsemmisítő gombját.

Mit csinálj? Semmit. Egyelőre.Ha fontos vagy neki, keresni fog.

2013. szept. 5. 21:34
 218/252 anonim ***** válasza:
100%
A pasid bebizonyította mennyire is szeret valójában. Én szépen kikapcsolnám a telefonom, megnéznék egy jó filmet és ha akar valamit, átjön!
2013. szept. 5. 22:30
 219/252 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez no comment. Nagy az Isten állatkertje. Hagyd ott, különben rámegy az életed és a pénzed is.
2013. szept. 5. 23:45
 220/252 anonim ***** válasza:
90%

Ja, jár edzeni... Vajon miből, ha ő nem dolgozik? :D Valszeg azt is te fizeted neki...

Amúgy lett valami? Sikerült megbeszélni?

2013. szept. 5. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!