A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.
15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.
Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.
Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.
Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....
A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.
Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.
Köszönöm előre is!
20/L
Szerintem most szégyelli, hogy visszakuncsorogta magát a fiúhoz. Fizet neki, mint a pinty.
Fiatalság, bolondság. Majd ő is rájön. :D
Nem véletlen nem válaszol, felesleges a kíváncsiság, hiszen mind tudjuk, mi történt. A kérdező úgy érezte, ha ezeket a válaszokat olvassa, az éket ver közé, és a párja közé, ezért a kérdésről - mint problémáról - inkább nem vesz mostmár tudomást. Ennyi.
Úgyse jön már válasz. Hülye lenne kiírni, mi történt, van elég baja a válaszaink nélkül is. Csinált magának.
halálra cikizte mindenki és a jó tanácsok alapján kidobta a pasija is.
Nem hiszem, hogy várhatunk bármiféle választ itt.
Minek is, hogy tudjatok még csámcsogni rajta.
Van szegénynek elég baja most
233-as vagyok.
Nem, jó tanácsok hangzottak el. Ki mondta, hogy nem voltak azok...? :) Én is csak azt tudtam írni, amit a többi 50 ember, ehhez a kérdéshez mást nem nagyon lehetett hozzáfűzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!