Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/252 A kérdező kommentje:

Teljesen kivagyok, nem fogom sajnáltatni magam mert nem azért írtam, de most tényleg padlón vagyok.

Rohadt rosszulesik de méginkább fáj ez az egész, nem tudom mit csináljak..

2013. szept. 5. 15:51
 182/252 anonim ***** válasza:
95%
Rendelj egy pizzát és nézz meg egy vígjátékot!
2013. szept. 5. 15:54
 183/252 anonim ***** válasza:
93%
semmiképp ne hívd fel őt, várd meg míg ő keres téged!
2013. szept. 5. 15:55
 184/252 anonim ***** válasza:
93%

írsz egy sms-t,megadod az utolsó lehetőséget,hogy ő megy hozzád ha igazán szeret.

úgysem fog menni,még ő van megsértve mert nem akarod hagyni hogy lehúzzon

barátnők,szülők támogatásával túléled,koncentrálsz a sulira,beletemetkezel a melóba és a bulikba

és majd jön olyan pasi,aki hozzád való

2013. szept. 5. 15:55
 185/252 anonim ***** válasza:
82%
Hát kislány, a pasikád most szerepelt le végleg az én szemembe...egyértelmű, hogy zavarja, hogy elkezdtél lázadozni és józan ésszel gondolkodni. Ha nem akarsz szakítani, mert te 2 hónap után azt hiszed Ő a nagy lovag, akkor ne menj csak maximum 2 éjszakára vagy egyre se. De én ezek után biztos nem mennék, mert megalázó ez az egész, pláne, hogy te még kiszépíted minden mondatod, nehogy már balhé legyen...viszel kaját meg nem zuhanyozol...pofám leszakad! :-D Nem vagy már dedós, 20 éves vagy, legyen már benned büszkeség és ne alázkodj meg. Itt nem is csak a pénzről van szó már, hanem erről az egész röhejes viselkedésről, amit a barátod produkál. Mondd meg neki, hogy jöjjön ő hozzád, mert te most nem akarsz náluk lenni. Ha nem megy, akkor ennyi, nem szeret, leszarja a fejed és nem kell ámítanod magad tovább. Ha úgy tetszik, ez egy teszt...TESZTELD, de aztán ne csodálkozz...
2013. szept. 5. 15:57
 186/252 anonim ***** válasza:
83%
nézd, itt mindenki ugyanazon a véleményen van, míg a barátod még azt sem tudta felfogni, hogy mi a problémád .... tudom, ne mondjam, hogy hagyd ott, de ugye most már te is kezded érezni, hogy ő áll furcsán hozzád, és nem veled van a probléma
2013. szept. 5. 15:59
 187/252 anonim ***** válasza:
12%
Mi az, hogy nem ö akart az anyós nyakára költözni, hanem a fiûnak derogált hozzájuk elmenni? Azèrt, mert a pasija lusta, neki automatikusan ott kell lennie egèsz nap, akár hetekig? 1-2 èjszakát nem lehet itt tölteni, csak hètböl hetet?
2013. szept. 5. 16:00
 188/252 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó: te se voltál még szerelmes.

Pasi nem akart hozzájuk menni,pasi kérte,hogy legyenek náluk,neki igy kényelmes,van minden nap szex,stb.Miért ne lett volna ott ha nyár volt,nyáriszünet,más dolguk nem volt mint együtt lenni?

2013. szept. 5. 16:08
 189/252 A kérdező kommentje:

2 sms-t küldtem, minimum 6-szor hívtam...

Kérdésem lenne, hogy miért nem veszi fel? Miért nme válaszol? MErt beszéd közben raktam le hogy visszahívjam? Vagy nem értem...ezt most miért csinálja velem???:(((( Komolyan megszakad a szívem

2013. szept. 5. 16:12
 190/252 anonim ***** válasza:
93%

És mit irtál az sms-ben?

Msot fejezd be,ne alázkodj meg,menj sétálj egyet,hivd át az egyik barátnődet vagy anyukádat keresd meg,hogy megvigasztaljon.

Majd keres ha akar,ne keresd többet.

2013. szept. 5. 16:15
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!