Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/252 anonim ***** válasza:
88%

És ő miért nem megy? JA MERT LUSTA!

Te menj 1-2napot, de ő nem megy!

SZERET? Lókukit! Kényelmes a házhoz jövős punci!

2013. szept. 5. 14:16
 152/252 A kérdező kommentje:

Hazudtak már nekem arról, hogy mennyire szeretnek. Ő tényleg szeret, az más kérdés hogy vannak kattanásai. Nem lusta. Aki napi 3 órákat edz, az nem lusta.

Előző barátnőkhöz sem ment, barátaihoz sem. Szerintem ennek más oka lehet..

2013. szept. 5. 14:21
 153/252 anonim ***** válasza:
87%

Persze,hogy nem megy,az pénzbe ,időbe,fáradtságba kerül.

Hülye indok,hogy a cucca otthon van,nem hinném,hogy éjjel is gyakorol.

2013. szept. 5. 14:21
 154/252 anonim ***** válasza:
93%

A lustaság nem az edzésnél kezdődik.Nem fizikailag lusta.

Arra lusta,hogy olyat csináljon,amit megkaphat nulla megmozdulással is,hisz házhoz mész.

2013. szept. 5. 14:22
 155/252 anonim ***** válasza:
89%

"Vagy hozzám jössz többször vagy megyek én hozzád, de akkor nem tusolok, nem pisilek és viszek magammal kaját."

Ne alázd meg magad. Ennyire pláne ne. Én be nem tenném a lábamat oda többet, hogy le sem tusolhatok, ha nem perkálok.

Volt olyan barátom is, akik elég szegények voltak, mert az özvegy anyukája minimálbéréből éltek 3an, de sosem kértek volna tőlem egy fillért sem, mindig kaptam vacsorát, tiszta törölközőt, a fiútól néha egy-egy szál rózsát is, amire nagy nehezem összespórolt valahogy. De ha pénzt követeltek volna tőlem, csak mert ott alszom, hát akkor addig tartott volna a kapcsolat! Nem motelt üzemeltetnek, könyörgöm!

156/252 anonim ***** válasza:
91%

Jaj edzeni nem lusta.

Ha annyira szeretne, akkor menni, menne gyalog ha nincs pénze buszra.

De nézd:

te mész - te költségedre

ott vagy - fizetsz

éhes vagy - neki is veszel kaját

szexeltek - ő baszik akár 1forinttal is beszállni

ő otthon ül, várja az ingyen kaját és ingyen szexet!

157/252 anonim ***** válasza:
89%

#142 kérdező, jól indítottál, nehogy viszakozz!

(azért ha belegondolsz egy meglévő és családdal lakott lakásban a 15 ezer rezsikiegészítés már nem csak olyan költségeket tartalmaz ami a te jelenléted következménye, hanem rendesen rád van terhelve olyanból is ami nélküled is lenne)

2013. szept. 5. 14:26
 158/252 anonim ***** válasza:
92%

de akkor nem tusolok, nem pisilek és viszek magammal kaját."

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Talán vegyél egy pottyantósat nekik a kert végébe, majd te oda jársz. Meg vigyél ásványvizet, ha kezet meg fogat akarsz mosni!

Nem érzed, hogy ez milyen kicseszett megalázó???

2013. szept. 5. 14:27
 159/252 anonim ***** válasza:
83%
Anyukád mit mondott erről, mikor leültetek beszélgetni?
2013. szept. 5. 14:28
 160/252 A kérdező kommentje:

Anyukám azt mondja szerinte nem is lett kiszámolva hogy ez miért 15, csak hasracsapott mert épp annyi kellett neki. Szüleim kiszámolták, max 5000 ft-ot kellett volna fizetnem, HA kellene fizetnem, de ugye a szüleim reggel óta ezen háborognak. Apum kijelentette hogy ő nem fog ezzel a nővel találkozni.

Azóta azt hallgatom, hogy megalázkodom és tálcán kínálom magam.

Tudom hogy igazuk van, és nektek is. Próbáljuk kizárni azt, hogy véget vetek ennek, mert nem lesz így. Olyan megoldás kell ami ezen kívülre esik...ha van egyáltalán. Még nem hívott azóta

2013. szept. 5. 14:29
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!