A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.
15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.
Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.
Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.
Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....
A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.
Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.
Köszönöm előre is!
20/L
"Aki napi 3 órákat edz, az nem lusta."
Ez nem ugyanaz a lustaság. Én is lejárok hajnalban futni, de porszívózni mindig lusta vagyok.
Ez, kérlek, szelektív lustaság. Ami fontos, ahhoz nem lusta, ami nem, ahhoz igen.
Beszéltünk megint. Elmondtam az egészet MEGINT. Nem érti meg. Vagy nem akarja megérteni. Ugyaazt hajtogatja. Aztán mondta, hogy hagyjuk ezt ne vitatkozzunk és hogy akkor ma mikor találkozunk?
Én meg mondtam neki hogy mivel tegnap nálaaludtam ezért ma akkor nem megyek át de nincs-e kedve sétálgatni a városban?
Erre mondta hogy akkor találkozik a barátjával ÉS hogy-idézem-" azok után amiket ma műveltél szerinted ez így jó lenne?"
Teljesen kiakadtam. Ezután mondta hogy ne vitatkozzunk mert így csak telefonszámlát csinálunk neki, erre leraktam hogy visszahívjam é azóta nem veszi fel...
Nem tudom mintha elment volna a józan esze vagy én nem tudom mi van vele, de teljesen kikészültem
Kimutatja a foga fehérét! :)
Most láthatod, hogy ha nem úgy ugrálsz ahogyan neki tetszik akkor találkozni sem fog veled.
Na, most a kedves barátod igazolta mindazt, amit mondtunk róla.
Mi az, hogy mit műveltél? Remélem látod már, hogyan bánnak veled! Az anya és a fia egyaránt!
És mi az, hogy te hívod vissza telefonon, hogy ne menjen az ő számlájára? Te teljesen hülye vagy? Látod, vissza se hív, nem jelentesz neki annyit, amennyit ő neked. Ezek után nálam végképp leírta magát az egész família. De főleg a pasid, aki egy önző, gerinctelen, manipulatív, gyáva se@@fej.
Csak nekem furcsa, hogy mindenki a kèrdezöt vèdi, miközben pont ö telepszik oda azonnal egy másik család nyakára? Egyrèszt igenis vizet, áramot hasznàl, másrèszt nèha eszik is - ku tudja mennyiy, itt nyilván lefelè kerekít majd, èn viszont nem hiszem, hogy az egyhónapnyi ottèlèst vègigèhezte. Honnan veszitek, hogy ez a családnak nem kiadás?
Nèzzük meg másik oldalról, adott egy lány, aki tulajdobkèpp már a párkapcsolata elsö napjaiban beköltözik a párja családjához - hiszen maga a kèrdezö mondta, hogy jóformán mindig ott van. Ez már nem az "ott alszok" kategória, nagyon nem. Az eszèbe sem jut, hogy ennek örül-e az anyósjelölt, hiszen igenis pènzbe kerül, igenis alkalmazkodni kell hozzá 3elviselni a pofátlanságát.
Mert az anyós nyakára költözni egy hèt után mèg nagyobn pofátlansàg, minthogy pènzt kèr. Aki felnöttet akar játszani az teremtse meg magának a feltèteleket. Nekem ehhez nem lenne kèpem
arra megy ki a játék,hogy te érezd magad rosszul,és játszd tovább a pincsikutyát
ilyen pasi kell neked?
Nem lenne jobb egy igazi férfi,aki nem kihasznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!