Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/252 anonim ***** válasza:
26%
Én inkább arra vagyok kíváncsi, mit tanácsol a rabbi?
2013. szept. 5. 13:56
 142/252 A kérdező kommentje:

Felhívtam ismét, miután anyukámmal leültem egy órán át beszélni.

A következőket mondtam:

"Nagyon szeretek nálatok lenni általánosságban, de most kellemetlenül érzem magam. Felajánlottam hogy besegítek, anyukád 15-öt mondott de hogy ma reggel megsürgetett a kövi 15-el az meglepett és megmondom őszintén nem tudom kifizetni a pénzt. Vagy hozzám jössz többször vagy megyek én hozzád, de akkor nem tusolok, nem pisilek és viszek magammal kaját." -ezt mind normálisan

Erre ő:

"De akkor nem kell fizetni, de hát te ajánlottad fel..Anya nem mozizásra költi ezt a pénzt, fizetni kell a számlákat és mivel te is itt vagy mindig gondolom ezért kért tőled megint..én ismerem őt, te lennél az utolsó akitől kuncsorogna. De ha ez ekkora problémát jelent, akkor aludj itt 1-2 napot csak és akkor nem kell beleadni."- megsértődve mindezt, de mondta hogy vissza fog hívni mert még órája van.

2013. szept. 5. 14:01
 143/252 anonim ***** válasza:
25%
Mennyit vagy nála egészen pontosan?
2013. szept. 5. 14:04
 144/252 anonim ***** válasza:
93%

Most végy erőt magadon! Legalább egy hónapig ne menj hozzá aludni. Ha fontos leszel a fiúnak, majd jár hozzád. Utána meglátjátok, hogy alakul a helyzet.

Ha most átmész hozzá, akkor minden tiszteletet elvesztesz.

2013. szept. 5. 14:04
 145/252 anonim ***** válasza:
94%

Te is tudod valahol mélyen,hogy ez a pasi nem szeret igazán Téged.

Nekem is volt ilyen,életük első szerelméhez nagyon tudnak ragaszkodni a lányok,még akkor is ha bolondot csinálnak magukból,mert azt hiszik több ilyen nagy szerelem nem lesz,közbe meg dehogynem...ennél csak jobbak és igazabbak lesznek.

Az én első nagy szerelmem is lenyúlta a pénzemet.Ő ilyen minden csaj kedvence, szépfiú volt és ezt ki is használta. Valószínűleg a Te pasid is tudja,hogy most van félretett pénzed és addig jár rád amíg az kitart. Én is elmondtam az akkori barátomnak mennyi pénzem van,onnantól jött az,hogy mindent velem akart fizettetni, nekem kellett fizetnem a benzinjét állandóan,ha eljött hozzám,hiába kértem,hogy jöjjön néha busszal(volt bérlete),nem ő utál buszozni,az tök gáz,amúgy is nekem van pénzem.De az se kellett neki,hogy én menjek hozzá.Akkor adjak neki kajára pénzt,aztán másnap mondta,hogy elfogyott,adjak újra,mert meghívta belőle kajálni a barátait.(persze engem soha egy fagyira nem hívott meg). Konkrétan a végén elment az összes megtakarított pénzem ,úgy,hogy szó szerint semmit nem vettem magamnak,mert az egész rá meg a barátaira ment rá.A végén már azt hazudtam,hogy nincs már pénzem,erre rávágta,hogy de hát még kell lennie,hát tudja,hogy eredetileg mennyi volt,mégis mire költöttem.

Már mindenki kiröhögött a környezetemben,én is tudtam,hogy kihasznál,de annyira szerelmes voltam,hogy inkább fizettem,csak velem maradjon.Később dobott(szerinted mennyire szerethetett) és közös ismerősök mesélték,hogy összejött valami jó gazdag csajjal,akitől ajándékokat kapott,meg állandóan rendelgette neki a pizzákat,itatta piákkal... Ezt röhögve mesélte a közös ismerősömnek ,mennyire oda van érte a csaj,hogy mindent fizet neki.Gondolom rólam is hasonlókat mesélt. :S

A vége az lett,hogy semmi önbecsülésem nem volt,utána évekig féltem,hogy majd csak kihasználnak.Utána szerencsére megjött az eszem,mert pont az ellentétét tapasztaltam,a legtöbb párom a tenyerén hordozott.:)

Na,mindegy is szerintem Te is a saját bőrödön fogod megtapasztalni(anno nekem is hiába mondták), ha majd nem lesz több pénzed, a pasid pedig tovább áll,akkor megtanulod,hogy az ilyen pasikat messze kerülni kell.:S

Én is megérdemeltem azt a pofont így visszagondolva ,mert én is szörnyű naiv és kihasználható voltam.Utána már nem voltam az.

2013. szept. 5. 14:07
 146/252 A kérdező kommentje:

Az első hónapban azért ajánlottam fel a pénzt, mivel valóban kb 3-szor aludtam itthon, többi nap mindig nála voltam.

Rögtön miután hazajöttem az USA-ból nála voltam, a családomnak rosszul is esett és valóban nem volt szép dolog, de 0-24 egymás szájábn voltunk.

Ezért felajánlottam, jogosan ki is fizettem.

Viszont azóta ez nincs így, többet vagyok itthon, ha ott is alsom egyhuzamban akkor is hazajövök pár órára hogy ne legyek a család terhére

2013. szept. 5. 14:07
 147/252 anonim ***** válasza:
92%

Jó voltál kérdező!

Csak így tovább, talán észbe kap a párod is.

2013. szept. 5. 14:08
 148/252 anonim ***** válasza:
84%

akkor aludj itt 1-2 napot csak és akkor nem kell beleadni

Szóval 1-2 nap még ingyen van :D De a 3.tól fizetős :D

2013. szept. 5. 14:10
 149/252 A kérdező kommentje:

De nem egy milliomos kis csitri vagyok aki úszik a pénzben.

Jó, valóban szép kertesházban lakunk de ez már egy ideje meg van és a barátom nagyon jól tudja hogy a szüleim épp válnak és nincs sok pénzünk.

Amit én dolgoztam Amerikában az összvissz 200 000 ft-volt ami valljuk be édeskevés lenne ahoz hogy lenyúljon rendesen. Most nem dolgozom és ebből a maradék pénzből is ruhát fogok venni magamnak, nem pedig valami felesleges elektronikai cuccot

2013. szept. 5. 14:11
 150/252 anonim ***** válasza:
94%

Akkor gyakorltilag most felajánlotta,hogy akkor menj TE kevesebbet,de p ugyanugy nem megy hozzád,ugyanugy ha csak kávéra beültök te fizetsz,ugyanugy te veszed a fogamzásgátlót,és ha odamész,akkor vigyél magaddal kaját,de még egy pohár vizet is kb.

Boldog vagy te így?

2013. szept. 5. 14:14
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!