A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.
15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.
Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.
Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.
Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....
A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.
Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.
Köszönöm előre is!
20/L
Nem tudom...
Mivel az anyja ma reggel mondta hogy akkor legyek szíves hozzam a pénzt így elég furcsán jön ki hogy ma hirtelen nem megyek pedig amúgy 0-24 ottvagyok....
De ha átmegyek akkor meg erről kell vele beszélni és ez k rvakellemetlen meg nem is tudom hogy el tudnám-e normálisan ezeket mondani ott személyesen..lehet elküldene hogy akkor menjek el?
Fogalmam sincs.
Barátom nem fog vele beszélni, azt mondta beszéljek vele én mert ő nem tud ehez mit hozzászólni, mert nem tudja az nyja mit akar meg hogy lehetne ezt megoldani.
De úgy is fogok még találkozni az anyjával, hát nem tudom most mit tegyek.
A furcsaság ott kezdődik,hogy pénzt kérnek tőled,így nehogy kellemetlenül érezd magad.
Telefon a barátodnak,hogy menjen ő hozzád,neked nincs pénzed fizetni,kész.
Innentől mész 2hetente 1 napot,azért pénzt nem kérhetnek.
A pasi meg menjen hozzád,eddig te mentél hozzá.
Tényleg itt az idő, hogy változtass. Igenis a barátod is legyen ott, amikor az anyjával beszélsz.
Ha erre nem hajlandó, és vannak ott cuccaid, amik miatt át kell menned, menjen vele az édesanyád. Ne menj egyedül.
Egyébként ne haragudj, de meg kell, hogy kérdezzem. R.ma családról van szó?
Amit én tennék: felhívnám a párom hogy nem fizetek és nem is megyek át, jöjjön ő.
Aztán felhívnám az anyját, nagyon kedvesen megmondanám hogy a következő napokban nem megyek át, ezért nem kell rám költeni tehát nem is fizetek.
jogosak a fentiek: közöld a barátoddal, hogy
- nem mész oda
- még nem vagy családtag, tehát ezt rendezze ő az anyjával
- ha az anyja hív, akkor közöld, hogy a fiához tartozol, ezt vele beszéled meg, majd ő megbeszéli anyukával
- ja, és különben sincs pénzed
- pont
A kellemetlen ott kezdődik, hogy anyós pénzt kér, a párod nem áll ki melletted, csak élvezi, hogy te mész, szexeltek, TE fizetsz és hazamész.
Megalázod magad!
És ha olyannal jön,hogy az az elmúlt x idő,akkor arra ott volt amit már odaadtál,ne adj semmit.
Ha szeret a barátod,akkor veszi a fáradtságot és megy hozzád.Ha nincs pénze buszra,akkor biciklivel/gördeszkával,akárhogy.
Nem, sváb család.
Kicsit apukám az elején aggódott is hogy német család mi pedig zsidók vagyunk, de szerencsére ebből nem lett gond, sőt még érdekli is a dolog. Arról hogy kik a felmenőink egyikünk sem tehet de ez itt most lényegtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!