üdv,38 éves 2 gyerekes anyuka vagyok. Elváltam. Megismerkedtem egy 10 évvel fiatalabb férfival. Mindenben közösek vagyunk a gyerekeimmel is jól kijön. A gond az anyja. Hallani sem akar a kapcsolatról. Hogyan védhetném ki, h szakítás legyen a vége?
Nagyon sok olyan pár ismerek, ahol a férfi a fiatalabb, sokuknál ugyanaz a helyzet mint nálad, a nő gyereket is vitt a kapcsolatba. Szerintem egy 28 éves felnőtt férfi már el tudja dönteni mit szeretne.
Az anyukával sokat nem tudtok tenni, és ahogy látom a párod sem akarja hagyni hogy rámenjen a kapcsolatotok. Gondolom nem először játssza ezt el az anyukája. Ha fiatalabb lennél a srácnál, valószínűleg akkor is találna kivetnivalót a kapcsolatban. Ha a párod elég kitartó és nem hagyja eltántorítani magát, akkor valószínűleg egy idő után az anyuka is abbahagyja a hisztériát, mert rájön, hogy éppen ezzel taszítja el magától a fiát.
Valószínűleg az ő elképzeléseiben nem az szerepelt, hogy a jó pozícióban lévő fia egy nála idősebb, két gyermekes nőt válasszon társának, ezért a konfliktus. Az a gond, hogy meg sem akar ismerni benneteket, esélyt sem ad az elfogadásra. A rokonoknak nyilván azért nem okoz gondot, mert nem az ő fiukról van szó.
Talán ha majd több évet kibír a kapcsolatotok, megenyhül kissé, bár ahogy írtad, mintha szent bosszút esküdött volna.:)
Anyaként valószínűleg nehéz ezt lenyelnie és azt is, hogy a fia Téged választott, őt nem látogatja.
Téged mi zavar ebben az egészben ? Miért tetted fel a kérdést ? Szeretnéd, ha elfogadna ? Vagy számodra mindegy ? Félsz, hogy a párod előbb-utóbb meginog és az anyjára fog hallgatni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!