Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
 201/252 anonim ***** válasza:
95%

Basszus, kérdező, csak most olvasom, mit hagytam itt délelőtt...

Azt hiszem, kész csoda, hogy eddig senki nem idióta pitsázott le a válaszadók közül. Nem semmi vagy. 2 hónapos kapcsolaton - amin eleve látszik, hogy egy rakat f.s, ami csúszik le a fajanszon - drámázol annyit, mint más egy huszonöt éves házasság válságba jutásán.

Már bennem is felmerült, hogy ez a kérdés egy precízen összerakott kamu, ilyen akaratgyenge ember egyszerűen nem létezik.

20L

Plusz egy búcsúidézet Oravecz Nórától, akit bár ki nem állhatok, hiszen ősrégi közhelyeket puffogtat a facebook-os rajongótáborának remek új csomagolásban(megfogalmazásban), de talán hatásos, hisz annyi kislány rajong érte:

"Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy - és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma." (Oravecz Nóra)

2013. szept. 5. 17:53
 202/252 anonim ***** válasza:
94%
Hát te komolyan kész vagy. Inkább előznéd meg, és te dobnád mielőtt ő teszi meg, de még mindig csak izgulsz, hogy miért nem veszi fel. Komolyan megáll tőled is az eszem. Ennyire tökéletes néz ki ez a tahó? Hogy te már 2 hónap után ennnnnyire szerelmes vagy....?
2013. szept. 5. 17:54
 203/252 88Móni88 ***** válasza:
95%

Gondolkodj már tiszta fejjel... 2 hónapos a kapcsolat, aminek a nagy részét náluk töltötted [gondolom éjszakánként nem a bélyeggyűjteményét nézegettétek...]

Amiért hasznos voltál neki[k]:

1, Leperkáltál 15.000 Ft-ot szó nélkül

2, Rendeztél kaját amikor más nem gondolt rá

3, Ha egy kis sz*xre vágyott kéznél voltál

4, Meg se kellett mozdulnia a fent említett dolgokért, mert TE, aki szereted őt [nyugodj le, Ő NEM SZERET TÉGED] a seggét is ki**altad volna, ha ahhoz lett volna éppen kedve.

HÁT MI EZ, HA NEM KIHASZNÁLÁS???

Neki kényelmes, anyucinak jól jött a pluszlóvé, te szó nélkül tűröd mit vártál??? Jó hogy nem tetszik nekik, ha kinyílik a csipád hirtelen.

Sajnállak egyébként, hogy ez történik veled, de jobb egy ilyen kapcsolatból kilépni és keresni egy olyan férfit [mert a párod még kisfiú a fent leírtak alapján], aki SZERET, és maximálisan KI ÁLL MELLETTED, nem mellesleg TISZTEL is...

2013. szept. 5. 17:58
 204/252 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben azt írnám neki, hogy nincsen szükséged egy ilyen hisztis fiúra és nem akarod többet látni. Vagy azonnal hív, vagy nem de akkor tudod miért. Ha nem hív,sírd ki magad, amit tanácsoltak, hogy néz meg egy jó filmet azt tedd és pihenj. Hidd el 1 hét és gondolni sem fogsz rá.
2013. szept. 5. 17:59
 205/252 anonim ***** válasza:
95%

Na én most akkor le hüje pitsázlak. Nőlj már fel, 20 éves vagy, nem 15, erre ne legyen már mentség a szerelem!

Semmi önbecsülésed? Gondolkodj már reálisan! Miért nem hív fel? Mert nem akar konfrontálódni az anyjával. Nem is fog soha az életben. Ráadásul a pénzed ezek szerint jobban kell neki, mint te magad. nem szeret, hiába is próbálod ezt beadni magadnak, te csak futsz a szekér után, ami nem akar felvenni. majd ha fizetsz és kussol, talán megint megáll az a szekér, de jó lesz az neked?

Mindenkit ér szerelmi csalódás az életben, fogadd el, hogy most te is átesel rajta.

jah, és ne beszélj az anyjával semmiképp. Ha a drága kisfia nem képes megbeszélni vele, akkor beszéljenek az anyák. Te is kérd meg anyudat, hívja föl :) Biztos szépen helyre rakja és elküldi melegebb éghajlatra a nőt, ő legalább látja mi a szitu :P

2013. szept. 5. 18:03
 206/252 anonim ***** válasza:
88%
A vak is látja, hogy be akar törni. Itt már csak úgy kerülhetsz ki jól a dologból, ha írsz neki egy sms-t, hogy befejezettnek tekinted a kapcsolatotokat.
2013. szept. 5. 18:08
 207/252 anonim ***** válasza:
86%
Valaki nem ért egyet velünk! Kérdése is született. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
2013. szept. 5. 18:14
 208/252 A kérdező kommentje:
valaki komolyan rólam írt????
2013. szept. 5. 18:40
 209/252 anonim ***** válasza:
88%

Hát ne haragudj, de valóban megérsz egy misét. Nem egy ember van, aki rajtad nevet, rólad beszélget a családjával, téged tart elrettentő példának.

Ám legtöbben azok vannak, akik egyszerűen nem értenek téged.

És a legviccesebbről, amit a mai nap folyamán leírtál, a "lustaság" fogalmáról: a lusta az, aki éppen csak azt és annyit tesz, amihez és amennyihez kedve tartja. Gondolkozz el, hogy míg te tejelsz és szerelmes vagy, addig a kedvesed inkább edzeni jár el.

20L

2013. szept. 5. 18:54
 210/252 anonim ***** válasza:
81%
Én apád helyében kiosztanék 1 pofont. Egyszerűen engem idegesít mennyire nyámnyila, manipulálható és naiv vagy.
2013. szept. 5. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!