Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
 241/252 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a srác felhívta, a kérdező örömmel repült, de zen mind átestünk valamilyen formában :)
2013. szept. 9. 21:28
 242/252 anonim ***** válasza:
19%
vagy a kérdezőnek dolga van vagy akármi és nincs ideje, lehetősége pár napig gyik-re feljönni...egyből rossz mert nem egyből ad választ? :)
2013. szept. 10. 08:30
 243/252 anonim ***** válasza:
100%
Na.. én az 1 hónap miatt fizettem volna de többet már nem... Mi a helyzet kérdező?
2013. szept. 11. 19:33
 244/252 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam mind a h25 oldalnyi hozzászólást vagy mennyit!

Ne haragudj,de!

KÉRDEZŐ TE NORMÁLIS VAGY?!?!?!?!!?!?!?!!?!

Létezik ennyire naiv buta lány?

Komolyan mondom szerintem olyan 14 éves szinten lehetsz agyilag.

Itt MINDENKI azt mondja hogy TIPLI,mert a hülye is látja hogy jól megpumolnak.

Oké,hogy a szerelem vak öl butít,nyomorba dönt,de kétszáz hány hozzászólás sem nyitotta fel a szemed?

Mit akarsz,hogy minden megspórolt pénzedet elszedje a mama?????

Ráadásul a paraszt tahó fia meg asszisztál hozzá,

Ha igazán szeretne kiállna érted,nem pedig a mami által szájába rágott szarságot ismételné...de a számlákat fizetni kell.

Ez a fiú nem szeret téged,és csak addig fog veled foglalkozni,míg fizetsz,mag odajársz.

Komolyan mondom nem értem hogy alázhatod meg saját magad ennyire.

Könyörgöm vegyél már erőt magadon.Még te hívogatod?!?!?!?!

Milyen jól manipulál.Már is elérte,hogy Te érezd magad szarul.

De egyébként mondhat itt neked bárki bármit,te már eldöntötted, hogy nem hagyod el,meghunyászkodsz megalázkodsz,és csak azért hogy azt hidd minden ok,fizetni fogsz,mindent megteszel pincsi kutya módjára.Röviden tömören ennek az élhetetlen lusta féregnek megveszed a szeretetét.De ha majd elfogy a pénzed,ne csodálkozz ha nem mehetsz oda,és ő sem fog menni meg nagy ívben letojja a fejedet.

Bújj már ki a rózsaszín ködből légy szíves.Ne sértsd meg a női nemet azzal hogy ennyire nincs önálló akaratod és ilyen kis tesze tosza 100%-ig befolyásolható mimóza kislány vagy.

Ne haragudj,hogy ilyen erősen neked estem,de komolyan nem hiszem el,hogy létezik ilyen,aki ennyire megalázza magát egy olyan kis nyikhajért,aki ennyire nyilvánvalóan nem szereti és csak kihasználja.

Házhoz megy a d.gni való punci,és még ezért ő fizet.

Aztán mikor vadidegenek kicsikét felnyitják a szemed,és próbálsz lázadni,még neki áll feljebb.

Anyám borogass.

2013. szept. 14. 18:37
 245/252 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd már meg légyszi, hogy hogyan alakultak a dolgok. :)
2013. szept. 15. 09:33
 246/252 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a helyzet változatlan...

vagy egyre több a hülye fruska...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..

2013. szept. 15. 09:38
 247/252 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kamu,mert írt egy provokatív kérdést,röviden válaszolt,aminek értelme nem volt,azóta vissza sem nézett..
2013. szept. 16. 17:13
 248/252 anonim válasza:
48%
248 válasz hát én meghalok. :DD
2013. dec. 1. 19:42
 249/252 A kérdező kommentje:
bcsánat ittvagyok:)
2013. dec. 23. 16:39
 250/252 anonim ***** válasza:
Mesélj kérlek, hogy alakult a történet? Remélem elolvastad az összes hozzászólást.
2013. dec. 23. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!