Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyja abnormális...

A barátom anyja abnormális módon áll hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, sokat voltam náluk már az elejétől kezdve így az én édesanyám (mivel még otthon lakom és még van beleszólásuk) mondta, hogy ajánljak fel valamiféle segítséget vagy kisebb pénzösszeget hogy járuljak hozzá a családi dolgokhoz mivel többet voltam ott mint itthon.

15 000 forintot mondott a barátom anyja. Kifizettem neki, most azóta eltelt 3 hét és kérte megint, hogy fizessek neki.

Eközben az élettársa csak 40 000 ft-al járul hozzá a családi kasszához, kicsit nem értem ehzt a dolgot.

Mikor mondtam a barátomnak, hogy így nem fogok több időt náluk tölteni mivel a saját pénzemről van szó és már 30 000 az anyjára ment el ami nekem mondjuk ruhára kéne, nem tudok többet finanszírozni.

Szóval a barátom is furcsán reagált, ezt kérdezte: "Akkor mondd és akkor visszaadjuk neked a pénzt"....

A szüleim teljesen a plafonon vannak, ide ugyan csak tömören írtam le a dolgokat, de a lényeg látható.

Kérlekszépen véleményezzétek, eléggé rosszulérzem magam, nem szeretnék a barátommal konfiktust, se az anyjával viszont tényleg a 20 évesen megkeresett pénzemmel az anyja cigiébe adok bele.

Köszönöm előre is!

20/L

2013. szept. 5. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/252 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg nem normális kapcsolat :( Mi messze laktunk egymástól a barátommal, de amikor ott voltam, egyáltalán nem várták el, hogy fizessek... (pedig volt, hogy 3 hétig szinte ott laktam). Néha azért mi vettük közösen a kaját a barátommal, vagy főztünk, illetve sokat takarítottunk EGYÜTT! De azért ezt sem várták el, pedig érdekes az ő családja is. A barátom nem is hagyta volna, hogy fizessek, inkább összeveszett volna az apjával! Sokszor még a vonatjegyet is nekem fizette ki. Most úgy alakult a helyzet, hogy nálunk lakunk már jóideje, de az én szüleim se kérnek pénzt a rezsibe, csak a kajába kell beszállnunk.

Szóval szerintem jó ötlet, ha megmondod a barátodnak, hogy már erre neked nem lesz pénzed, úgyhogy találjon ki valamit, vagy nem tudtok találkozni. Ha szeret téged, akkor igen is elmegy hozzád és ott fog aludni. Ha nem szeret, akkor nem fog küzdeni érted, és akkor meg jobb hagyni az egész "kapcsolatot".

Az anyjának meg nehogy fizess!! Tényleg úgy viselkedik mint egy bérlő, vegyél neki max egy kisebb szatyornyi kaját, és vidd be, mondd hogy ennyire telt, aztán hagyd ott :)

2013. szept. 5. 10:31
 32/252 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi nem szeret.

Csupán kihasznál.

Házhoz megy a punci és még pénzt is visz.

Ha egy idegen mesélné,te mit reagálnál?

Na ugye hogy azt hogy csak kihasználja.

Ha nagyon nem akarod kitenni,mondd meg hogy nincs pénzed erre,menjen ő hozzád.Ha nem megy,akkor láthatod hogy erre is lusta,nem szeret igazán,lapát.

2013. szept. 5. 10:32
 33/252 A kérdező kommentje:

Tudom hogy rohadt hülyének és gyerekesnek tűnök, de tényleg nagyon fáj ezeket olvasni:( Nyilván azért, mert tudom hogy nektek és a szüleimnek van igaza...

Megpróbálok vele beszélni, még kell pár perc míg erőtveszek magamon és felhívom...

2013. szept. 5. 10:34
 34/252 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás! Majd azért írd meg, hogy mi lett belőle :))
 35/252 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy ma nem tudsz átmenni, nem érsz rá, és gondold át a dolgokat.

A barátod mennyi pénzt ad haza?

Üljetek le, és számoljátok ki, hogy kb. mennyibe "kerülsz" a családnak, amikor ott vagy. Írjátok szépen össze.

Szívem szerint ugyanazt mondanám én is, hagyd ott a srácot, valószínűleg anyuci kedvence, és mindig az anyja mellé fog állni veled szemben. Nekem égne a bőr a képemről, ha ilyen anyám lenne. De az a baj, hogy te úgyis csak kifogáasokat keresel, és nem fogadnád meg a tanácsot, pedig ha egyszer végiggondolnád, rájönnél, hogy ezt kellene tenned.

36/252 anonim ***** válasza:
100%
ez azért nagyon durva, mond, hogy nincs pénzed és, hogy ezentúl ő fog jönni hozzátok+ még hogy megbeszélted szüleitekkel, hogy neki csak 10 ezret kellene fizetni ha ő ott van, erre mit lépne kiváncsi vagyok...
2013. szept. 5. 10:35
 37/252 anonim ***** válasza:
100%
Írj hogy mit mondott....
2013. szept. 5. 10:36
 38/252 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, elmondom az ismertek alapján, mit tennék. Őszintén: felhívnám és azt mondanám, lelki válságba jutottam, ne találkozzunk.

Szerelmesek vagytok de valami vértszívó pénzpumpoló gépezet elrontja ezt!És mindez 2 hónap után!!!

Csak külön kéne költözni, akárhogy is nézzük.

39/252 anonim ***** válasza:
100%

Jártok szórakozni vagy valami? Azt is te fizeted?

Nekem a párom a buszjegyem is kifizeti!

40/252 A kérdező kommentje:
Az én szüleim sose kérnének pénzt tőle...Egyik barátomtól sem kértek eddig.
2013. szept. 5. 10:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!