Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy jó szót nem mondanak az...

Egy jó szót nem mondanak az új házra?

Figyelt kérdés
Lakásból házba költöztünk. Már több mint 1 hónapja itt laktunk amikor eljöttek anyósom. Egy jó szó nem hagyta el a szájukat. Elkezdtem mutogatni a konyhabutort de anyósom továbbment. Mondtam h milyen szépen idesüt a nap alig kell fűteni most erre az volt a válasz h nyáron meg fogunk dögleni. CsaK a kritizálás ment. Szörnyen rosszul esik. Egyszerűen nem értem h nem örülnék h a fiúknak es az unokáiknak jó élete van? A legjobb h az emeletre fel sem mentek. Annak tudtam be h anyosomnak faj a lába de 2 nap múlva sogornőmekhez vidáman szaladgált fel az emeletre. Irigy lenne? Nem volt kíváncsi még a gyerekszobába sem.
2022. márc. 21. 23:09
 71/95 anonim ***** válasza:
82%

Mi van veletek?

Én borzasztóan örülnék a gyerekem sikerének. A testvéreimnek is örülök.

Azt meg főleg nem értem miért beszél itt mindenki kérkedésről. Online, egy ANONIM oldalon mégis ez hol felvágás?

Rólatok és a kérdező anyósáról is csak úgy süt az irigység.

2022. márc. 22. 16:00
 72/95 anonim ***** válasza:
73%

Atyaúristen! Azért nem a kérdező a hibás, mert mások itt nem engedhetik meg maguknak a kertes házat! Nem lesz "díszqrva", mert jól keres, és nem a gyárban szalag mellett. Mennyi frusztrált ember, te jó ég!! Ha elmondja, hogy anyós szerényebb körülmények között él(t), akkor kérkedik. WTF??? Mégis hogy kellett volna mondania? Ha teszem azt egy putriban lakott volna, akkor mit írjon rá?? Felújítandó házikó? Abba nem kötnétek bele?! Kezeltessétek magatokat, ha ennyire felb*sz titeket a másik ember sikere!

Kérdező! Anyósod nem csíp téged, nem akar neked bájologni, elmondta a véleményét. Pont. Szerintem pont ne érdekeljen.

2022. márc. 22. 16:53
 73/95 Miss Endzsi ***** válasza:
73%
Nekem lefényképezheted a házat, én imádom őket.:D
2022. márc. 22. 18:49
 74/95 anonim ***** válasza:
91%
Igen, lehet, hogy az van a dologban, hogy anyós azt sajnálja csak, hogy a másik gyereke nem él ilyen jó körülmények között, mint ti. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a másik gyerek is megérdemelné, talán még jobban is, mint a férjed.
2022. márc. 22. 19:59
 75/95 anonim ***** válasza:
88%
elég szomorú, ha egy anya a saját gyereke örömének, sikerének nem tud örülni
2022. márc. 22. 20:04
 76/95 A kérdező kommentje:

Nem akartam dicsekedni csak az elején valaki írta h a könnyen jutottunk a házhoz és h nem érdemeljük meg. Emiatt írtam le hogy mennyit dolgoztunk érte és vettünk is fel hitelt még így is 25 évre.

Amugy bp-en ennyi egy ház. Bárki felmegy ingatlan.com-ra borzasztó árak vannak és ez egy kívül eső rész. Tehát belváros fele még drágább.

Igen sokatoknak igaza van. Én is azt érzem h nem kedvel. Az okát nem tudom sajnos. De férjemet nagyon szeretem jól megvagyunk. Kell ennél több egy anyának?!

Igen nemcsak h semmi jót nem mondtak de a rosszakat emelték ki. Lesz redőny ami sokat segít a benapozásnál amúgy. Télen pedig kevesebbet kell fűteni.

Nem tudom mi lenne ha írnék vagy cigizni, bulizni járnánk el férjemmel. Lehet akkor jobban szeretne. Én még krémekre sem költök. Magamnak festem a hajam. Amióta gyesen vagyok ruhákat sem veszek. Tehát nem tudom hogy mi lehet a baja. Egyszer anyukámnak azt mondta h sznob vagyok. Anya akkor megvédett h nem vagyok sznob csak esztétikus meg szeretem a szép dolgokat ami igaz is de nem költünk sokat semmire. De pl férjemnek komoly üzleti munkája van. Nem járhat melegítőben dolgozni. Én gondoskodom róla h jól öltözött legyen amit egyszer szintén megjegyzett anyósom. Lehet ezeket nehezen tolerálja mert ők nem ilyenek. Másra nem tudok gondolni.

2022. márc. 22. 20:21
 77/95 anonim ***** válasza:
81%
Ez úgy szokott lenni ilyenkor, hogy az anyós azért nem szereti a menyét, mert nem a kedvenc gyerekének a felesége - tehát egyértelmű, nem lehet szebb/jobb a kedvenc gyerek feleségénél.
2022. márc. 22. 20:40
 78/95 anonim ***** válasza:
87%
Én a bátyámék sikerének is annyira örülök és büszke vagyok rájuk....Anyuka nagyon durva. De azt hiszem ez nem a házról szól,hanem rólad. Valamiért téged nem kedvel. Vagy a másik gyerekét jobban szereti. A ház itt a legkisebb gond.
2022. márc. 22. 21:19
 79/95 Morzsi007 ***** válasza:
22%

Elolvastam a hiányzó részeket is:).

120M Ft-ért venni egy új házat, úgy hogy kell 25 éves hitelt felrántani hozzá, hát nem biztos hogy óriási ötlet volt. Ok, hogy Budapesten ennyi egy ház, de akkor lejjebb kell vinni az igényeket. Most beleöltétek az összes pénzeteket, meg vetettek fel, gondolom nem 5M Ft-ot és a ház még nincs berendezve teljesen. Elköteleztétek 25 évre magatokat. Így már részben megértem az anyóst. Szegény fia gürizik, míg a neje otthon sziesztázik a gyerekekkel, tudom az sem semmi , van 2 gyerekem, de ha nem tudjátok fizetni esetleg jelzáloghiteles a dolog, akkor cumi van. Ki kell pengetni az összeget. Ebben a szituban, lehet én sem dicsértem volna agyon, ami még nem teljesen a tiétek és a másik felèt meg kaptátok. Ezzel azért nem kell dobálózni, de a válaszaidból ítélve, szereted mutogatni a vagyont, ami még nincs. De ne legyen igazam. Ez ebben a formában azért nem akkora durranás. 30M Ft-ból össze lehet hozni egy 120M Ft házvásárlást, úgy hogy eladod a régi lakást 60M-ért, meg veszel fel 30M-t 25 évre. Ezzel én sem vergődnék. Sok sikert hozzá.

2022. márc. 23. 06:54
 80/95 anonim ***** válasza:
81%
#80: És milyen érzés 30 négyzetméteres panel albérletben, de hitel nélkül? Finom, meleg?
2022. márc. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!