Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy jó szót nem mondanak az...

Egy jó szót nem mondanak az új házra?

Figyelt kérdés
Lakásból házba költöztünk. Már több mint 1 hónapja itt laktunk amikor eljöttek anyósom. Egy jó szó nem hagyta el a szájukat. Elkezdtem mutogatni a konyhabutort de anyósom továbbment. Mondtam h milyen szépen idesüt a nap alig kell fűteni most erre az volt a válasz h nyáron meg fogunk dögleni. CsaK a kritizálás ment. Szörnyen rosszul esik. Egyszerűen nem értem h nem örülnék h a fiúknak es az unokáiknak jó élete van? A legjobb h az emeletre fel sem mentek. Annak tudtam be h anyosomnak faj a lába de 2 nap múlva sogornőmekhez vidáman szaladgált fel az emeletre. Irigy lenne? Nem volt kíváncsi még a gyerekszobába sem.
2022. márc. 21. 23:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
30%
Miből jött le, hogy irigy..? Nem tetszik neki a ház, fogadd el és kész.
2022. márc. 21. 23:16
 2/95 anonim ***** válasza:
82%

vicces,de a legtöbb fura reakciót tényleg az irigységre lehet visszavezetni.

hát ezt is.

2022. márc. 21. 23:17
 3/95 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm mondta h szerinte irigy mert neki nem volt ilyen jó sora 30 évesen. Én előtte sosem gondoltam erre. De mi más baja van? Nehezen tudom elkrpzelni h nem tetszik neki. Eddig bárki jött dicsérte. Sogornőmék haza kisebb, kert is kisebb. A nappaliban nagyon kicsi a hely. Miénk tágas fényes. Nagyon szép ház amugy. Elektromos redőnyök vannak. Máskor amikor meséltek h voltak vhol 2 napig azt hallgattam h elektromosak a redőnyök. Miénre semmit nem mondtak.
2022. márc. 21. 23:22
 4/95 anonim ***** válasza:
29%

"a fiúknak es az unokáiknak jó élete van?"

De kik azok a d fiúk?

Ja, hogy a fiukra gondoltál? Az pöppet más...

2022. márc. 21. 23:30
 5/95 A kérdező kommentje:
( ferjemre gondoltam) és a 2 fiú unokára
2022. márc. 21. 23:33
 6/95 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet, csak simán leszarja? Engem pl nem izgatna fel a konyhabútor.
2022. márc. 21. 23:36
 7/95 A kérdező kommentje:
De akkor az egész házat leszarja? Mondom másnak a házat ágyba főbe dicsérték regen, amikor sogornőmek költöztek akkor is ezt hallgattam.... sőt most azt hallgattam h ők akarnak költözni nyugdíjas korukban.
2022. márc. 21. 23:40
 8/95 anonim ***** válasza:
90%
Minek vele foglalkozni? Nem hiszem hogy mas véleményére kell adni ilyen esetben.
2022. márc. 21. 23:47
 9/95 anonim ***** válasza:
81%
Irígy, mert a tiétek nagyobb, tágasabb, szebb, modernebb mint a sógórnődé. Valószínű van egy kis kivételezés és az nem szimpi, hogy a tiétek jobb. Gondolom a sógórnődék újításait mindig örömmel meséli.
2022. márc. 21. 23:51
 10/95 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy irigy. De nem neked kellett volna mindent megmutatnod, hanem a fiának! Ekkor biztosan más lett volna a reakció. Miért nem a férjed vezette körbe az anyját?
2022. márc. 21. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!