Egy jó szót nem mondanak az új házra?
Nem dolgoztam meg? 25 évesen több volt a fizetésem mint neki most 60 évesen! Nem segítettek. Meg nincs berendezve igazából mert teljesen új építésű. Nagyon sok minden hiányzik.
Előző lakásunkat abból vettük h ferjem eladta az ő lakását ill nekem volt spórolt pénzem meg fundamentám. Utána a hitelt 5 év alatt kifizettük. 60 millióért adtuk el a lakast. Most 120 millióért vettük a házat. Azért 120 millió mellett remélem nem komolyan ez a baja h ferjem lakását ők vették az elején mert annak többszörösét már kifizettük. És 2 gyereket is szultem. Nemsokára a 3kat.
Számtalan oka lehet, amiért nem szólt semmit, nem feltétlenül az irigység, pl. félthet Titeket a nagy adósság miatt, esetleg bele sem fér az értékrendjébe egy ekkora kölcsön, vagy nem ért egyet azzal sem, hogy 120M Ft-ot érdemes kifizetni egy új építésű családi házért, nem tetszett neki a konyhabútor ár/érték aránya, nem tetszett neki a helyiségek elosztása, stb, stb. Sajnos nem ritka az sem manapság, hogy az új építésű házak kivitelezése nem a legjobb minőség, de tény, hogy az áruk az egekben van. Az is lehet, hogy anyósod látott valamilyen hibákat, csak nem akarta szóvátenni, pl erre utal az a mondata is, hogy nagyon meleg lesz benne nyáron.
Egy biztos, nem anyósodnak kell örülni az új házatoknak, hanem Nektek és a sok hitelt sem neki kell majd kifizetni, hanem Nektek, így azért felesleges megbántódni, mert anyósod nem dicsérte meg a házatokat.
Nekem is idős szüleim vannak, hetente megjegyezték, őrültség olyan sok millióért felújítani a házamat, mint amibe került, de tudom, nem bántani akartak, csak egész egyszerűen felfoghatatlanok nekik azok a számok, amiket elkértek a mesterek. Pár éve ezért a pénzért komplett házat lehetett kapni, a nyugdíjuk viszont nem emelkedett annyit, hogy elfogadják, most ilyen árakat vagyunk kénytelenek kifizetni egy mezei felújításért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!