Lakásból házba költöztünk. Már több mint 1 hónapja itt laktunk amikor eljöttek anyósom. Egy jó szó nem hagyta el a szájukat. Elkezdtem mutogatni a konyhabutort de anyósom továbbment. Mondtam h milyen szépen idesüt a nap alig kell fűteni most erre az volt a válasz h nyáron meg fogunk dögleni. CsaK a kritizálás ment. Szörnyen rosszul esik. Egyszerűen nem értem h nem örülnék h a fiúknak es az unokáiknak jó élete van? A legjobb h az emeletre fel sem mentek. Annak tudtam be h anyosomnak faj a lába de 2 nap múlva sogornőmekhez vidáman szaladgált fel az emeletre. Irigy lenne? Nem volt kíváncsi még a gyerekszobába sem.
Nagyon egyszerű. Nem kedvel. És így tudtodra is adta. Te pedig nem veszed észre, hogy nem a ház nem tetszik neki...
2022. márc. 22. 08:38
43/95 anonim válasza:
nálunk dettó ez van. plusz még hallgatom a számomra tök ismeretlen xy vagyonának fillérre pontos ,részletes ismertetését.akit nem is ismerek.erre szoktam mondani, hogy mindenkinél van egy még gazdagabb, nyugi.
2022. márc. 22. 08:40
44/95 anonim válasza:
Mi panelba költöztünk, anyós azonnal közölte, két ponton le kell bontani a falakat, mert akkor a konyhából (csöpp csík alakú konyha, egyik hosszú oldalán ablakok, szembe vele az ajtó, a két rövidebb oldalon a szekrények) át lehet járni mindkét szobába. Ez azt jelentette volna, hogy a konyhában a szekrényeknek nem lett volna helye. És gondolhatjátok, hogy milyen rendkívül "hosszú" az út a konyhából egy két szobás panelban a lakás bármelyik részéig... Évekig ment a mantra, mikor csináltatjuk meg végre.
2022. márc. 22. 09:09
45/95 anonim válasza:
Irigy ez egyértelmű!Szégyelhetné magát az ilyen ember.
2022. márc. 22. 09:26
46/95 Morzsi007 válasza:
Sajnos ki nem állhat Téged, és még irigység is lapul benne. Ha nem is dicséri, de ne szólt volna be. Ilyen egy igazi anyós, ezért utálják őket sokan. Igazi lelki nyomorék, tényleg örülhetne, hogy a fiának van egy “normális háza, családja, neje. Hagyd a francba.
2022. márc. 22. 09:36
47/95 anonim válasza:
Anyósék átmennek megnézni a házat, ő meg körbe vezeti őket, hú de nagy kérkedés..
Ja, veled van baja, nem örül az örömödnek.
2022. márc. 22. 09:57
48/95 anonim válasza:
Pontozzatok le, de engem sem érdekelne annyira a ház. Ezek a körbevezetések más háában mindig olyan rohadt kellemetlenek, jajszép a csempe, jó a konyhabútor színe, aha, nagyon modern a berendezés, kb ennyit tudok reagálni mert abszolút nem érdekel. Legyen örömötök benne, nekem meg tök nyóc hogy a konyhabútor szép vagy sem.
2022. márc. 22. 10:07
49/95 anonim válasza:
Igazából engem sem érdekelne senki 120 milliós háza.
Igen, lehet irigység, de őszintén nem érdekel, hogy valaki 3 millióért építette be a konyhát, vagy hogy a padló olasz tudja a fas*om micsoda fából van, a dísz csempekályha meg milánói xyz-ből stb. Bementek, eljöttek. Nem mondhatod, hogy nem voltak.
A fizetésedre meg miért vagy ilyen büszke? Mi havi egy milliót tudtunk félretenni külföldi fizetésből, mégsincs 120 milliós házunk.
Lehet azt gondolták, 120 millióért erre futotta? Simán lehet, hogy szerintük xar üzletet kötöttetek.
2022. márc. 22. 10:16
50/95 anonim válasza:
Fogadd el őket ilyennek, ne kritizáld őket. 3 hónapja nem látták az unokát, na és? Ha meg gyakrabban mennének, azzal lenne valami bajod, vagy ha nem a gyakorisággal, akkor azzal, hogy miért csinálja ezt vagy azt anyósod, te jobban tudod, hogy nem úgy kéne.
Vegyetek légkondit, ahol ennyi pénz van, hogy telik ilyen drága házra plusz három gyerekre, ott néhány légkondi aprópénz csupán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!