Hogy reagáltatok volna, ha a lányotok új férje az esküvő után olyat mondana nektek, amikor hozzátok mennek látogatóba, hogy el kéne adni a telket?
Hallottam nemrég egy ilyen sztorit, hogy a lány férjhez ment és az új férje az esküvő után járt másodszor a lány anyjánál (az apja nem ismert). Először még nagyon kedves volt, másodszer meg már azt pedzegette az anyának, hogy el kéne az adni a kertes ház mögötti telket, mert 4 milliót ér. Meg valami kertit partit terveztek nyárra, abban a faluban egy vendéglőben, ahol az anya lakik, de erre közölte, hogy az nem jó helyszín. Elvileg nem is régóta járt a pár, gyorsan összeházasodtak. Az anya persze főzött meg készült, hogy fogadja őket.
Ti mit reagáltatok volna egy ilyenre?
Egyrészt, a csávónak semmi köze ezekhez, nem kellene mindenbe beleszólnia, elég kiállhatatlan személyiség lehet.
Másrészt meg, ha azt a telket tényleg az ég egy adta világon semmire nem használják, akkor lehet, hogy tényleg nem lenne hülyeség eladni, gondolom az anya se utasítaná el azt a négy milliót.
Ha felhozza legközelebb, akkor mond azt, hogy talán igaza van, vehetnèl magadnak egy új autót az àràból. A reakcióból kiderülne, hogy magànak/ maguknak szertenè e az àràt.
Egyèbkènt a bèkessèg kedvèèrt a lànytól kellene megkèrdezni. Ha csak egyszer emlitette lehet, hogy tényleg pusztán csak logikusan arra gondolt, ne àljon ott üresen, ne keljen azzal is bajlódni.
A kerti parti részt nem értem. Arra nem tudok nyilatkozni
Ahány ember, annyiféle. Akár az újdonsült férj, akár az anyós...
Férj: Valószínű ő ilyen típus, hogy kimondja amit gondol. Ő feleslegesnek tartja ott azt az üres telket, ő oda nem tervez és úgy véli az anyósa se, ezért hát odamondja, hogy célszerű lenne eladni. Ha én lennék a helyében én nemcsak hogy nem szólnék bele,ha nem kérik véleményemet más vagyonával kapcsolatban, de igazából nem is tartanék jó ötletnek egy szomszédos telket eladni, inkább használnám... Vagy bérbeadnám.
Ez a pasi csak javasolta, vagy erőlteti, hogy igenis adják el? Az sem mindegy. De végeredményben mindegy mit mond, nem az övé, nem kell ugrani neki, ahogy fütyül.
Anyós: Mit ahogy imént írtam, nem kell ugrani a kiscsávó prancsára. Ha nem akarja eladni, mondja meg, hogy neki nincsenek ilyen tervei és kész. Ha megsértődik, hogy felvetette neki a csávó az ötletet, a maga baja. Le kell rázni. Vagy ha úgy gondolja jó ötletet adott a csávó, akkor tegyen úgy, ha számára épp kell 4 millió másra. Ja de az a 4 milla akkor az anyósé, és nem a csemetéké....
nem kellene mindenbe beleszólnia
Mibe szólt bele?
HA én azt mondom, nekem jobban tetszel rövid hajjal, az beleszólás?
Egyszerűen elmondta a véleményét. HAladjunk.
7, nem mondogatta, mondta.
Én is mondtam már másnak, hogy jobban járnál, ha ezt vagy azt eladnád...
Én annó volt anyósomnak mondtam hogy ha nem műveli a földjét akkor adja el vagy adja ki bérbe, ő mondta hogy nem jól van az úgy. Aha rá 3 hónapra megbüntették 600e re mert teli volt gyommal az egész. Utánna rinyalt nekem hogy igazam volt meg hogy miből fizeti ki stb.
Bár itt a kérdező sztorijabol nem derül ki hogy milyen a föld terület, művelt, nem művelt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!