Van itt olyan, akinek anyósék tönkretették az esküvőjét? Ha igen, hogyan??
Jelen! De nem csak anyósom, hanem kompletten az a család.
Az esküvőt anyósom olyan képpel ülte végig, hogy azt lehetett leolvasni az arcáról, csak muszájból van itt, mert az egy szem fia esküvője. Ugyanolyan formában vettem fel a nevem, mint anyósom, és a férjem a gratulációkor megjegyezte neki, hogy már nem csak egy xy né van a családban. Erre nem szólt semmit, de érdekes módon nem sokkal később megváltoztatta.
A lakodalomban vacsora előtt volt egy kis idő. Nem voltak hajlandóak beszélgetni a családommal, elvonultak egy sarokba. Az én családom próbált nyitni, apukám felkérte táncolni anyóst, de nem volt hajlandó táncolni. Vacsora után le is lépetek 80%-ban a férjem rokonai. A násznép többi része nem foglalkozott vele, de engem zavart, és nem tudom, hogy emiatt-e, de nem szeretek emlékezni az esküvőre. Sem a képeket, sem a videókat nem nézegetem...
"Ugyanolyan formában vettem fel a nevem, mint anyósom, és a férjem a gratulációkor megjegyezte neki, hogy már nem csak egy xy né van a családban. Erre nem szólt semmit, de érdekes módon nem sokkal később megváltoztatta."
Hát itt nem az anyós volt az, aki hibázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!