A családom lelki terrorista,az életem súlyosan korlátozó,a szabadságjogaim semmibe veszik,merre a kiút,van egyáltalán esélyem egy boldog életre,vagy már engem tönkretettek és beteges áldozattípus lettem?
Lássuk csak kiértettem-e e lényeget. Van a mérgező családod, akik mellett nem lehetett normális gyerekkorod. Erre te miután szakítottál a gyereked apjával, beköltözteted magad és a gyermeked ugyanebbe.
Ha nem akarod, hogy a gyermeked is olyan roncs legyen mint te, akkor amilyen gyorsan csak tudsz, elköltöztök onnan, és megszakítod velük a kapcsolatot. Te meg kérsz magadnak szaksegítséget, mielőtt a gyerek sínyli meg...
Szia kishaver! Megkezdődött az iskolai szünet?
Régi kedves kis ismerős, aki ilyentájt mindig kitalált egy-egy jó kis sztorit, és napokon keresztül ment a horror náluk, és nagyon jókat szórakoztunk. Ő is, mi is.
Csak a történet más, a szöveg stílusa, fogalmazása, szófordulatok, maradtak.
Ezek szerint már dolgozol, van pénzed (azt írod kisemmizett anyagilag...), hát akkor keress egy albérletet és költözz el!
Nyuszika, minek viszed a gyereked a mérgező szuleidhez?
Idegen emberek miért is gyulolnek?
Te vagy troll vagy , vagy mentálisan beteg.
Abban igaza van a családodnak, hogy hipochonder vagy. Egy elkapart jóindulatú anyajegy meg egy mellciszta miatt veszélyben az egészséged? Ez egy vicc.
Felsorolom,hogy nekem 20on évesen milyen problémáim vannak és mégsem érzem azt, hogy veszélyben az egészségem.
Nőgyógyászati probléma miatt 8 évig a legerősebb fájdalomcsillapítókat szedtem, amitől évek óta napi szinten ég a gyomrom, seb alakult ki a nyálkahártyámon és semmilyen gyógyszer nem használ. Még több év, mire végre megszűnnek a hülye fájdalomcsillapító gyomorszétcsesző mellékhatásai. 2x műtöttek a nőgyógyászati betegségem miatt amire rájött egy kis rákmegelőző állapot (1-2 éven belül rák) amit szintén műteni kellett. Ez már a 3. műtét volt. Még vagy 20-30 évig kell szednem a gyógyszert, hogy ne kelljen negyedszerre is műteni. Ezen felül a beleimre is hatással volt a betegség, aminek eléggé szar hatásai vannak az életemre, mert azt a részt nem tudták műteni. Levették már 3 anyajegyemet és évente kell járnom kontrollra, mert folyamatosan nőnek és deformálódnak az anyajegyeim. Ja és nekemis vannak jóindulatú ciszták a mellemben, 2-őt már leszívtak , évente az is kontroll. Szóval már a 20as éveim elején ennyi problémám van, mégsem érzem azt, hogy veszélyben van az egészségem. Ezért érzem viccesnek a kijelentésedet.
Valami nagy probléma lehet veled, hogy minden tüsszentésre orvost hívsz. Én gyerekkoromban marokszámra ettem a homokot, mégsem hívogatta anyukám éjjel nappal a gyerekorvost. Nem kéne aggódnod ilyen apróságok miatt, mert lassan már bebeszéled magadnak a betegségeket.
Ami meg a szüleidet illeti, el kéne költöznöd tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!