Hogyan lehet leszerelni a mindent IS tudó anyóst?
A vőlegényemmel öt éve alkotunk egy párt, egy év múlva lesz az esküvőnk. Tervezünk házat venni, 2-3 éven belül gyermeket vállalni, de mindezt beárnyékolja anyóspajtás személye. Ő mindent tud, mindent jobban tud. Milyen hitelt vegyünk fel, hova költözzünk, milyen kutyát vegyünk, mikor essek teherbe, mi legyen a gyerekeink neme(!) és neve, hogyan étkezzünk, mit csinálunk rosszul stb. Kedvencem az, mikor az étkezési szokásainkat bírálja 62-es ruhamérettel, cukorbetegséggel, magas vérnyomással és derék problémákkal. Hozzátenném, hogy mi odafigyelünk, hogy mit eszünk és sportolunk.
Senkire sem hallgat, még a férjére sem. Ha megkérjük, hogy ne oktasson ki minket, sírva fakad.
Előre félek hogy mi lesz az esküvőn, vagy ha jön a baba...
Nálatok bevált valami azon kívül, hogy nem látogatjátok meg és nem veszitek fel a telefont? El vagyok keseredve... :(
Sógorom úgy oldotta meg, hogy az ország másik végébe költözött és hetente egyszer beszélnek.
Cserébe a férjemmel kb minden nap, de azt lerendezi ő.. én meg aztán nyugtatom a férjem. És jól meggondoljuk hogy mit osztunk meg vele.
Jó tanács 1: költözzetek messzire
Jó tanács 2: nem kell vele mindent megosztani
Jó tanács 3: leszrom tabletta
9# szerintem inkabb megerositest, biztatast varnak, van akinek mar attol jobb ha kiadja magabol.
Sok esetben az ilyen manipulatorok annyira jol jatszak a " dehat en csak jot akarok" szerepet hogy a tobbi erzi magat hulyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!