Unom, hogy após egyfolytában hozzánk jár, hogy lehetne leszerelni? Nem élünk ott, de minden "okoskodása" csak bajjal jár.
Én speckó nem értem: "hozzánk jár... nem élünk ott."
Nem éltek ott, ahova jár hozzátok? Vagy mi van?
Mit nem értesz ezen. Nem élnek ott apóséknál, különélnek, de az állandóan a nyakukra jár.
Magyarul, ha valaki itt leírja, hogy mindenbe beleokoskodik anyós, após, akkor egyből mindenki rájuk kiabálja, hogy mer' nem kell a fedelük alá költözni, ha nem tetszik húzzál el, az ő háza stb. A kérdező igyekezett tisztázni már előre a helyzetet, hogy ők külön élnek, de após oda is utánuk megy okoskodni.
Köszönöm a kisegítést.
Ez esetben felmerül a kérdés, hogy csak te unod, vagy a párod is. Ha csak te, akkor a párod hozzáállása nagyobb gond, mint az apósod ugatása.
Ám ha a párod is unja, akkor neki kell helyre tenni az öreget.
Kedves utolsó, minden elismerésem....egy normális mondant nincs a 3 sorban, amit leírtál.
Elkell mondani a papának, hogy kicsit hagyjon benneteket, megvan az életetekés majd ti meghívjátok és meglátogatjátok. Ne menjen kéretlenül,mert nem illik. Ennyi.
"egy normális mondant nincs a 3 sorban, amit leírtál."
15-nél meguntam számolni a hibákat...
Kérdező, fiú vagy, avagy lány? Milyen természetű dolgokba szól bele az apósod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!