Már nem bírom, mi legyen?
Anyósom és apósom mindig veszekednek, minden kis hülyeségen, összevesznek.
Általába a feszültség kihat ránk is, én már teljesen bele untam ebbe a helyzetbe.
Nem rég is volt egy nagyobb vita, mert a barátomat kirúgták és hatalmas botrányt keltett, én már nem nagyon tudom tovább tűrni ezt a helyzetett,
Már azt se tudom néha, hogy miért vagyok ebben a családban, egyszerre kellemetlen és dühítő ez a helyzet.
A barátommal is megromlott a viszonyom, mert mikor vita van akkor vagy hanyagol vagy rajtam tölti le a mérgét.
Elköltözni még nincs pénzünk, de már azt se tudom, hogy egyáltalán szeretnék-e vele összeköltözni.
Mióta együtt vagyunk egyetlen egy barátnőm sincs akivel ezt megtudnám beszélni ezért írok ki.
Szerintettek mi legyen?
21/L
Anyós-após háborúba nem tudsz beleszólni és mivel ti laktok náluk, így nektek kell hozzájuk alkalmazkodni.
Ha így gondolkozol már most a barátodról, hogy lehet hogy nem is akarsz vele összeköltözni külön, akkor biztos hogy nem akarsz. Még az is lehet, hogy nem is szereted ezt a fiút, nem? No ezen gondolkozz el, és ha nem szereted, akkor állj odébb.
Az biztos, hogy szeretem, csak nem tudom, ha most ilyen akkor mi lesz ha össze költözünk?
Lehet, hogy csak a félelem szól belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!