Nem bírom elviselni az öcsémet, mi legyen?
Egy antiszociális zombi. Folyton csak önmagát ismételgeti, amikor mégse akkor meg benyög valami rettenetes és abszolút nem vicces baromságot, soha senki nem nevet rajta. Képtelen normális társas interakciókra. A legrosszabb, hogy ezt nem csak én gondolom így, hanem kb mindenki, csak sajnos az én öcsém.
Nemcsak hogy ciki vele bárhova is menni, de már ha kettesben vagyunk, az is sok. Inkább egyedül egy napig, mint vele egy óráig. Viszont ő ezt nem így gondolja, és folyton a nyakamra mászik, hiába mondom, hogy ne tegye. Mivel haverja nagyon nincs, ezért árnyékként követ.
Mégis mi a francot csináljak, hogy megszabaduljak tőle? A gyilkosság sajnos nem legális. Ha meg ott akarom hagyni valahol, akkor meg a szüleim kelnek ki hogy milyen gonosz vagyok vele.
,,A gyilkosság sajnos nem legális."
Megvesztél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!