Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az élettársam...

Mit tegyek? Az élettársam folyton kiabál velem minden kis semmiségért is, mindenbe beleköt. Semmi nem jó neki. Van egy gyerekünk is, de már nem bírom elviselni.

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Ha elhagyom, akkor nem fogja engedni a gyereket.De már nem szeretem, és ő sem engem.
2012. jún. 19. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki a férfi, ki a nő?
2012. jún. 19. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2012. jún. 19. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Hogy ne engedné a gyereket. Ilyen nincs. Ha kell, perre mész, de ha egyenlőek a jövedelmi és egyéb viszonyok, akkor nálad helyezik el a gyereket.

Mennyi idős a gyerek? Mennyire tudná fenntartani magát mindkettőtök egyedül?

2012. jún. 19. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
egyik füleden be, a másikon ki. Rántsd meg a vállad, és menj el onnan, ahol ő van. Én is ezt teszem.
2012. jún. 19. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy mostanában stresszes? Amikor az én páromnak van leadási határideje, akkor is folyton kötekszik.
2012. jún. 19. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Kicsit írj még,hogy anyagilag megteheted-e, hogy csak úgy lelépj a gyerekkel,...mert így nehéz tanácsot adni.De én a gyermekem fognám és mikor éppen dolgozik szépen összepakolnám és mennék egy olyan helyre,ahol nem találhat meg.
2012. jún. 19. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha tudsz költözz a szüleidhez rokonokhoz vagy ha jól állsz anyagilag egyszerűen vegyél/vegyél ki valami ingatlant.

Ennek szétmenés lesz a vége, a kérdés csak az, hogy meddig nyomorítod meg a magad és gyereked életét.

2012. jún. 19. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,itt látszik meg,hogy már nem szeretitek egymást, ez amolyan végét járó dolog, akkor viselkednek így az emberek. Ne foglalkozz vele és ahogyan a többiek mondták, ha tudsz, lépj le a gyerekkel.
2012. jún. 19. 16:12
 9/9 anonim válasza:
Hagyd ott, mindenkinek jobb lesz, abba pedig beletörődik majd, hogy a gyerek nálad van.Ezt a helyzetet sokáig nem lehet elviselni, lépj, ha nem szereted, és rossz vele hagyd ott, a gyereketeknek is jobb lesz, hisz nem állandó feszültségben nő fel.
2012. júl. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!