Miért kell ilyen semmiségért ekkora balhét csapni? (többi lent)
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, hétvégén szúrtam a fülembe a porcba, mert már elég rég óta tetszenek a piercingek amik ott vannak. Ma vette észre apám, hogy van, mert éppen a fürdőszobában kezeltem az "alkotást" amikor bejött ő is. Erre elkezdett ordibálni, hogy milyen hülye vagyok, ha normális lennék nem csinálnék ilyet meg, hogy majd ő hozza a szögbelövőt és majd azzal csinálja nekem. Hiába mondtam, hogy fertőtlenítettem a tűt és a fülem is amikor csináltam és rendesen ápolom, ő csak azt hajtogatta, hogy nem vagyok normális. Megérteném ha mondjuk fiú lennék, vagy 13-14 éves... Nem értem miért kell ekkora feneket keríteni neki :/2011. szept. 8. 21:37
3/19 anonim válasza:
Igaza van. Nem írom le miért, mert akkor megkérdeznéd, hogy MIÉRT :D
4/19 A kérdező kommentje:
Bővebben kifejtve? :D
2011. szept. 8. 21:43
5/19 anonim válasza:
szerintem nincs igaza..ha rendesen lekezeled stb. akk semmi baj se lehet belöle ...
6/19 anonim válasza:
szard le...majd felnősz nemsokára...még egy ideig menő
7/19 anonim válasza:
Pedig igaza van apádnak. Ha utána jártál volna akkor tudhatnád,hogy a fülben is sok idegvégződések vannak.
Ha rosszul szúrod át,vagy elfertőződik akkor sokkal rosszabbul fogsz járni.
Inkább el kellett volna menned hogy szakember csinálja meg.
9/19 anonim válasza:
19 évesen már nagykorú vagy. Dönthetsz a külsőd felől.
Kérdezd meg apucit, hogy a bunkó arckifejezés és a sörhas szebb-e, mint a pírszing?
(Magam nagyon nem csípem a pírszinget, de ha valekinek tetszik, azt tiszteletben kell tartani)
10/19 anonim válasza:
Azért van igaza mert ez elég veszélyes dolog és ő ráadásul aggódik érted,és azt hitte hogy 19 évesen van annyi eszed hogy ilyet nem csinálsz/nem magadnak.
ui:nem azt mondom hogy nincs eszed
első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!