Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen semmiségért...

Miért kell ilyen semmiségért ekkora balhét csapni? (többi lent)

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, hétvégén szúrtam a fülembe a porcba, mert már elég rég óta tetszenek a piercingek amik ott vannak. Ma vette észre apám, hogy van, mert éppen a fürdőszobában kezeltem az "alkotást" amikor bejött ő is. Erre elkezdett ordibálni, hogy milyen hülye vagyok, ha normális lennék nem csinálnék ilyet meg, hogy majd ő hozza a szögbelövőt és majd azzal csinálja nekem. Hiába mondtam, hogy fertőtlenítettem a tűt és a fülem is amikor csináltam és rendesen ápolom, ő csak azt hajtogatta, hogy nem vagyok normális. Megérteném ha mondjuk fiú lennék, vagy 13-14 éves... Nem értem miért kell ekkora feneket keríteni neki :/
2011. szept. 8. 21:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amiben igaza lehet az az, hogy ne magadnak szurkáld mert nem biztos az hogy minden olyan steril volt... egyébként ha neked tetszik csináld, de bízd szakemberre.
2011. szept. 8. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg az a baja,hogy pirszinged van,akkor no comment.

Viszont ezt szakemberrel kell csinálni,még akkor is,ha a fülcimpádba tetetsz sima fülbevalót.Egy ismerősömnek emiatt elkezdett romlani a látása,egyik szemére már szinte vak(azon az oldalon,amelyikbe a fülbevalót egy elb*szott szakember csinálta!).Szóval reménykedj,hogy jó helyre szúrtad...

2011. szept. 8. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
500ft ért kilövik neked úgy hogy nem találnak el olyan ideget ami miatt a fél arcod lebénul. Igaza van apádnak.
2011. szept. 8. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem apád nem azért akadt ki mert piercinged van, illetve nem is azért, mert nem vagy szakember, meg az ilyenolyan idegvégződések stb. Egyszerűen mert egy tűvel szúrkálod egy testrészed, önszántadból sebet ejtesz magadon, ami neki elég furcsa, mert ő saját magáról még fiatalkorában sem tudta volna elképzelni – neki ez ugyanolyan, mintha levágnád az orrod, hogy jobban hasonlíts Malackára, mert az olyan cuki.

Az apukák nem érzik egy piercing fontosságát :)

Ettől függetlenül szerintem is hülyeség az ilyesmit magadnak csinálni, baj is lehetett volna belőle. Nem olyan nagy áldozat elbattyogni egy hozzáértőhöz.

2011. szept. 8. 23:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem szóltam volna ! Hiszen nagykorú vagy , amit el rontasz azért már te felelsz ! De azért szakemberre bíztam volna .Én lebeszéltem a szomszéd lányt a köldök szúrástól, ,meglett az eredménye a hülyeségének egy gyönyörű fertőzés .
2011. szept. 8. 23:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem 10 helyen van átlőve a fülem. Kettő még kiskoromban, egyet szakember csinált, a maradékot én lőttem. Tippelj, melyik volt az egyetlen, amelyik begyulladt?

(Jól sejted, amit szakember lőtt.)

Én egyébként ilyennel csináltam:

[link]

2011. szept. 9. 01:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, a húgom is átlőtte magának, neki sem volt semmi baja.
2011. szept. 9. 01:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért nem házilag kellett volna.
2011. szept. 9. 12:42
 19/19 anonim válasza:
Ebben a szituban apádnak igaza van. Az én lányom is akart magának piercinget, nekem nem tetszik, de mondtam az ő teste, az ő döntése. Ő megmondta nekem, még mielőtt belevágott volna, így nem ért váratlanul, és nem a kész ténnyel kellett szembesülnöm. Szerintem egy szülőnek ez sokat számít.Persze az én lányom szakemberrel csináltatta, a zsebpénzéből,ja és 17 éves volt.
2012. júl. 1. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!