Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Nem birom...

Mit tehetnék? Nem birom elviselni már. Hogy érjem el hogy legalább sajnálat érzet legyen benne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megprobálom tömören röviden leirni mit is szeretnék,és tanácsokat várok.

Tehát tavaly decemberében megismertem egy lányt,nagyon jol megértettük egymást sokat nevetgéltünk,ugy éreztem igaz barátnö is tud lenni.Egy munkahelyen dolgoztunk egy müszakban teljesen jol elvoltunk.Régebben már nagyon szerettem volna albérletbe menni,de egyedül nem ment volna igy felvetettem neki költözzünk össze,menjünk albérletbe.Kapora jött neki a kérdésem mert neki sem volt van idilli családi környezete,igy hát belementünk.Alig egy honap után ott áltunk az albérletben boldogságban vigan,saját életünket irányitva mint lakotársak mint jobarátnök.Na igen,csak közben kijöttek a piszkos dolgai.19éves lányrol beszélünk és 40éves a barátja akinek családja van,az én pasimat oltja szét holott az övé gondolkozás és kommunikácios képtelen.nem birom tolerálni azt amit csinálnak.Sajnos a lakás elrenedezése kicsit bonyolult..igy a lakotársam szobájábol tudom felfüteni a fürdöt..esténként nem igazán vannak rám tekintettel hogy fürdeni nem tudok elmenni mert bezárkznak.és ülök éjfélig vagy hajnalig amig a pasija el nem megy hogy ugyan fürdeni el tudjak menni..többször eljátszották ezt szoltam kértem tölük hogy ennyi tekintet tisztelet legyen már bennük,de a lakotársam öszintén megmondta szégyen érzet sincs benne.Majd tegnap elment a lakotársam nem aludt otthon mint mindig.és akkor láttam a tükör elött a szemetesben a használt gumit tele cuccal meg minden gennyes dolgot..azt hittem elhányom magam.A párommal mi legalább gondosan eltakaritunk mindent magunk után.Hát jo volt az ébredésem.

A lényeg hogy egy honapja nem dolgozik..minden este kimarad..napközben alszik este felkel eszik és megint meg az éjszakába..igy jelenleg én vagyok az egyedüli aki kenyeret le tud tenni az asztalra,de az elmult napokban nem osztottam meg vele semmit..rájöttem nem érdemli meg,igy mindent eltettem ami az enyém amit én vásároltam,mert ugy érzem attol hogy együtt élünk nem vagyok köteles eltartani,na igen csak a kisasszony orrát ezt bökte,igy minden félének elhord engem a hátamögött bosszubol,ezt is ugy tudtam meg hogy rolam panaszkodott valakinek smsben..de a bambanö véletlenül nekem cimezte.

Segitsetek mit tegyek ezzel a lánnyal.???se önérzet se tisztelet se felelösségtudat se szégyen érzet nincs benne.

22L

2011. márc. 16. 12:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki egyedül egy szobát. Mint látod egyesül is megélsz, nem baátság kérdése.
2011. márc. 16. 12:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Röviden? Költözzetek külön. A leírásodból látszik, hogy teljesen különböző az életviteletek- és felfogásotok, soha nem is fogtok jól kijönni.
2011. márc. 16. 12:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Megmondom öszintén szerintem kettönk közül neki kellene mennie.De nem hajlando.Nem hajlando arra sem hogy alkalmazkodjon és arra sem hogy elmenjen.
2011. márc. 16. 12:51
 4/16 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba szabadulj meg tőle.

Nm hiszem hogy őt rá tudnád venni hogy mennyen el az albérletből szerintem keress egy másikat vagy a barátod nem tudna segíteni hogy náluk lakj egy darabon?

Mert hatni az ilyen hülyére ugy sem tudsz.

2011. márc. 16. 12:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Nekem lenne hova menne,a szüleim is mögöttem álnak..De miért én menjek el???miért??Neki kell mennie nem nekem.Ugy gondolom.
2011. márc. 16. 12:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem fog elmenni, neked kell lépned!
2011. márc. 16. 12:54
 7/16 A kérdező kommentje:

A föbérlönk fejre álna.Minek neki olyan bérlö aki nem fizet??Nem dolgozik,lébecolos,semmit nem tesz otthon.Haza megyek este és én állok neki még mosogatni takaritani.

Én szeretnék maradni.Nekem nagyon jo a környezet ilyesmi.Hogy érjem hogy belássa neki kell lépnie??

2011. márc. 16. 12:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor zárd rövidre a dolgot: ha ő nem akar, menj te. költözz egy másik albérletbe. amúgy miért neki kellene? ha a lakbért, a rezsi ráeső részét fizeti rendesen és neki jó így, csk neked nem tetszik, miért kellene neki mennie? nem, mintha védeném, de ebben nincs igazad. arról nem is beszélve, hogy a lakás elosztása sem előnyös, ha odaveszel valakit helyette, megint gond lehet a fürdő-hozzáféréssel.
2011. márc. 16. 12:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a főbérlővel, mondd meg neki, hogy nem akarsz tovább együtt lakni vele, és ha ő marad, te mész el... A főbérlő kiteheti.
2011. márc. 16. 12:58
 10/16 A kérdező kommentje:

utolso elöttinek.Most mondom hogy nem dolgozik.Haliho..szerinted miböl fizeti a rá esö részét???semmiböl ..most sem fizetett.én 6án kifizettem a saját részem 30 rugot adtam a föbérlönek.ö meg SEMMIT.akkor miröl beszélünk???

éjjeli pillango éjszaka bulizik haverokkal log nappal meg döglik és alszik,mmint hogy elinduljon munkát keresni.

2011. márc. 16. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!