Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Nem birom...

Mit tehetnék? Nem birom elviselni már. Hogy érjem el hogy legalább sajnálat érzet legyen benne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megprobálom tömören röviden leirni mit is szeretnék,és tanácsokat várok.

Tehát tavaly decemberében megismertem egy lányt,nagyon jol megértettük egymást sokat nevetgéltünk,ugy éreztem igaz barátnö is tud lenni.Egy munkahelyen dolgoztunk egy müszakban teljesen jol elvoltunk.Régebben már nagyon szerettem volna albérletbe menni,de egyedül nem ment volna igy felvetettem neki költözzünk össze,menjünk albérletbe.Kapora jött neki a kérdésem mert neki sem volt van idilli családi környezete,igy hát belementünk.Alig egy honap után ott áltunk az albérletben boldogságban vigan,saját életünket irányitva mint lakotársak mint jobarátnök.Na igen,csak közben kijöttek a piszkos dolgai.19éves lányrol beszélünk és 40éves a barátja akinek családja van,az én pasimat oltja szét holott az övé gondolkozás és kommunikácios képtelen.nem birom tolerálni azt amit csinálnak.Sajnos a lakás elrenedezése kicsit bonyolult..igy a lakotársam szobájábol tudom felfüteni a fürdöt..esténként nem igazán vannak rám tekintettel hogy fürdeni nem tudok elmenni mert bezárkznak.és ülök éjfélig vagy hajnalig amig a pasija el nem megy hogy ugyan fürdeni el tudjak menni..többször eljátszották ezt szoltam kértem tölük hogy ennyi tekintet tisztelet legyen már bennük,de a lakotársam öszintén megmondta szégyen érzet sincs benne.Majd tegnap elment a lakotársam nem aludt otthon mint mindig.és akkor láttam a tükör elött a szemetesben a használt gumit tele cuccal meg minden gennyes dolgot..azt hittem elhányom magam.A párommal mi legalább gondosan eltakaritunk mindent magunk után.Hát jo volt az ébredésem.

A lényeg hogy egy honapja nem dolgozik..minden este kimarad..napközben alszik este felkel eszik és megint meg az éjszakába..igy jelenleg én vagyok az egyedüli aki kenyeret le tud tenni az asztalra,de az elmult napokban nem osztottam meg vele semmit..rájöttem nem érdemli meg,igy mindent eltettem ami az enyém amit én vásároltam,mert ugy érzem attol hogy együtt élünk nem vagyok köteles eltartani,na igen csak a kisasszony orrát ezt bökte,igy minden félének elhord engem a hátamögött bosszubol,ezt is ugy tudtam meg hogy rolam panaszkodott valakinek smsben..de a bambanö véletlenül nekem cimezte.

Segitsetek mit tegyek ezzel a lánnyal.???se önérzet se tisztelet se felelösségtudat se szégyen érzet nincs benne.

22L

2011. márc. 16. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
kedves kérdező. a válaszod és az én bejegyzésem között egy perc a különbség, akkor írtam, amikor te válaszoltál, azaz veled egyidőben. ezért nem olvastam. abból, amilyen stílusban kommunikálsz,azt gondolom, azért veled sem lehet könnyű. sőt! a problémád megoldva. ha ő nem fizet, akkor a főbérlő maga fogja elküldeni és akkor jöhet valaki más helyette, akivel ki kell jönnöd. reméljük mindkettőtöknek jó lesz, khmmm
2011. márc. 16. 13:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Na ezt megkaptam.Jogos amit mondtál.Csak tudod elvi kérdése az egész.Ha maradni akar fizetnie kell és elvárom az alkalmazkodást ami belöle nagyon hiányzik.3 hete örlödik bennem ez.3 hete ezt csinálja.de engem tarta sz@rnak mert nem tud mit enni,mert elvégre nem adok abbol ami az enyém amiért én megdolgozom.
2011. márc. 16. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Mivel nem a te lakásod, nem te döntöd el, hogy ha ő maradni akar milyen legyen. Az a tulaj dolga nem a tiéd. Ha neked valami nem tetszik rajta, és nem tudsz vele együtt élni, akkor kalap-kabát, és el kell költözni, ő miért menne el? Nem fog elmenni. Majd pár év hülye lakótársas albérletezés után te is rá fogsz erre jönni, hogy nincs értelme az ilyen játszmáknak, mert ő aztán el nem megy, jól érzi magát, te meg csak saját magadnak ba.szod el a dolgokat, azzal, hogy itt önérzeteskedsz, meg elvi kérdést csinálsz belőle.

Hogy akkor a tulaj fejreáll, mert ez nem fizet majd? És? A te dolgod? Neked nem fog fizetni? Majd megoldja.

Amúgy is, nem is értem miért ragaszkodsz ennyire a lakáshoz, rájöhettél volna, hogyha ilyen dolgok, mint a fürdő befűtése egy másiktól függ az elég szar helyzet. Lehet bunkóság, de mikor nálam van a pasim én sem arra vágynék, hogy az egyik lakótársam épp nyomuljon be hozzánk, hogy Hee fűteni akarom a fürdőszobát.

2011. márc. 16. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Beszélj a főbérlővel.Mondd meg neki,két választása van:

1.Kiteszi a lányt,te maradsz és fizeted az albérletet.

2.nem teszi ki a lányt,te elmész,a lány ottmarad,és bajlódhat majd ő a lánnyal meg a fizetéssel,mert a csaj nem fog tudni fizetni.

Hidd el,téged fog választani.Mondd meg neki hogy már hónapok óta te fizeted a lakbért,és ha nem tesz valamit el fogaz menni.

2011. márc. 16. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Szar lehet a lakas, miert nem mesz egy normalisabb lakasba? Egyedul?
2011. márc. 16. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem nyavalyogni kell, hanem dönteni.

Ha felelősséget érzel iránta, akkor próbáld megbeszélni vele a dolgot.

Ha nem érzel felelősséget, akkor hagyd a fenébe és lépj le. Dolgozol, keress új albérletet, vagy költözz vissza egy időre a szüleidhez és ne hagyd, hogy tönkre tegye az életedet.

De egy valamit ne tegyél, hogy maradsz és siránkozol, hogy milyen szemét a másik. Az sehová sem vezet.

Viselkedj felnőttként!

2011. márc. 16. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!