Hogy lehet megszokni, vagy legalább elviselni?
Az én kislányom is három hónapos. És ő is szokott ok nélkül sikítani (!) teli torokból. Nem éhes. Nem fáradt. Tiszta a pelus. Nem fáj a hasa. Dajkálnám, de feszíti magát és sikít tovább.
Fél óra, utána vesz egy nagy levegőt, és óriási mosollyal nyugtázza, hogy ma is kiborított... :)
Én mély levegőket szoktam venni... kitartás :)
Szia igen a lányaink rokonlelkek!
Látom, valami jóindulatú ősanya marhára lepontozott, biztosan rohadtul ismeri a gyerekemet.
A túlpörgésbe bizony hamar bele lehet szaladni, bár ha emiatt sikít, az tulajdonképpen nem az ok nélküli kategória. Egyszerűen vannak napok, mikor nem tudunk rájönni, volt, hogy négyen álltunk felette tanácstalanul.
Üzenem annak, aki lepontozott, hogy jöjjön át, és mondjon okosat. Kiváncsi lennék, mire jut.
Szerintem enyhül majd a dolog, ill. mi fogunk hozzáedződni :)
E leponzotás miatti hisztiért meg bocs, kedves kérdező, de épp nem vagyok jó kedvemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!