Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy jó szót nem mondanak az...

Egy jó szót nem mondanak az új házra?

Figyelt kérdés
Lakásból házba költöztünk. Már több mint 1 hónapja itt laktunk amikor eljöttek anyósom. Egy jó szó nem hagyta el a szájukat. Elkezdtem mutogatni a konyhabutort de anyósom továbbment. Mondtam h milyen szépen idesüt a nap alig kell fűteni most erre az volt a válasz h nyáron meg fogunk dögleni. CsaK a kritizálás ment. Szörnyen rosszul esik. Egyszerűen nem értem h nem örülnék h a fiúknak es az unokáiknak jó élete van? A legjobb h az emeletre fel sem mentek. Annak tudtam be h anyosomnak faj a lába de 2 nap múlva sogornőmekhez vidáman szaladgált fel az emeletre. Irigy lenne? Nem volt kíváncsi még a gyerekszobába sem.
2022. márc. 21. 23:09
 61/95 anonim ***** válasza:
44%
nekem meg a kérdező a szimpi, az anyósa meg piszokul ellenszenves.kinek így, kinek úgy. semmi versenyzést, f4szméregetést nem érzékelek a válaszaiból.
2022. márc. 22. 13:06
 62/95 anonim ***** válasza:
77%
Legalább nem fog beleszólni, hogy mit hova tegyél.
2022. márc. 22. 13:49
 63/95 anonim ***** válasza:
62%

61

Ne is mondd, 170-et keresek diplomával, párom 220-at. Vidéken, 40 perces ingázással tudtunk házat venni, és jó ideig fogjuk ennek is az árát nyögni, gyereket nem tudom, hogy fogok vállalni.

Az, aki kiírja egy ilyen kérdésben, hogy most építettem egy házat 120 millióért, az anyóst se hiszem, hogy "csak úgy körbevezette", hanem elő is adta magát közben.

2022. márc. 22. 13:56
 64/95 anonim ***** válasza:
25%
Csórók vagytok, az a Ti bajotok.
2022. márc. 22. 13:58
 65/95 anonim ***** válasza:
69%

66

Igen, az vagyok. De ha lett volna 120 millióm egy házra, akkor sem írtam volna ki azt gyakorira, hogy most építettem egy házat 120 millióért és anyós meg sem dícsérgetett. Elnézést, de ez mi a fax? :D

2022. márc. 22. 14:04
 66/95 anonim ***** válasza:
39%

"Elnézést, de ez mi a fax? :D"

Azért nem érted, mert soha nem volt semmi sikered az életben, amire büszke lehettél volna.

2022. márc. 22. 14:19
 67/95 anonim ***** válasza:
72%

A kérdező tök ismeretlen, mégis hogy lehet ennyire kiakadni a 120 millás házán? Amit azért közölt velünk, hogy megértsük, nem egy kulipintyó, hanem igenis elismerésre érdemes.

Anyós egy kígyó, milyen anya az ilyen, aki nem örül a fia jólétének, mégha a meny nem is a kedvenc rokona.

Sajnálja tőlük és úgy gondolja a másik gyerekének is járna ez. Akit lehet jobban is szeret.

Amúgy ne akadjatok már ki ezen az összegen, ilyen építőanyag árak és munkadíjak mellett, nem kell palotának lenni egy 120 milliós háznak.

2022. márc. 22. 15:03
 68/95 anonim ***** válasza:
58%

"25 évesen több volt a fizetésem mint neki most 60 évesen! "

"Ha ezt nézzük neki semmilye nem volt amikor apósom elvette őt feleségül. Tanyán lakott."

Hát igen. Csúnya, gonosz anyós. Csókolgatnia kéne a lába nyomát is a kérdezőnek. Ő csak egy csórós, senkiházi tanyasi paraszt. Örülhet hogy egyáltalán leereszkedik hozzá őlordsága.

Csodálkozok rajta, miért nem rajong őlordságáért 🤔tanulhatna is tőle pedig.

2022. márc. 22. 15:12
 69/95 anonim ***** válasza:
50%
Jézusom utolsó!🤦🏼‍♀️
2022. márc. 22. 15:18
 70/95 anonim ***** válasza:
78%
Nem olvatam vegig a valaszokat , de nekem volt egy ismerosom , aki azon volt kiakadva , hogy az milyen igazsagtalan , hogy nekem az anyam lakast irattak a nevemre 13 evesen es nekem azert nem kellett megdolgozni ! Tudom , hogy ez nem teljesen ugyan az mint ami veled tortent, de szerintem ugyanazzal az embertipussal allsz szemben , anyosod szemelyeben! Erthetetlen szamomra , hogy ki az aki , ilyen dolgokat ki mer mondani mint az anyosod ! Haztol , penztol fuggetlenul ! utalom az ilyen nagypofaju , bunko embereket akik , minden gondolkodas nelkul , durr bele vagjak az ember arcaba a keretlen velemenyuket !
2022. márc. 22. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!