Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy jó szót nem mondanak az...

Egy jó szót nem mondanak az új házra?

Figyelt kérdés
Lakásból házba költöztünk. Már több mint 1 hónapja itt laktunk amikor eljöttek anyósom. Egy jó szó nem hagyta el a szájukat. Elkezdtem mutogatni a konyhabutort de anyósom továbbment. Mondtam h milyen szépen idesüt a nap alig kell fűteni most erre az volt a válasz h nyáron meg fogunk dögleni. CsaK a kritizálás ment. Szörnyen rosszul esik. Egyszerűen nem értem h nem örülnék h a fiúknak es az unokáiknak jó élete van? A legjobb h az emeletre fel sem mentek. Annak tudtam be h anyosomnak faj a lába de 2 nap múlva sogornőmekhez vidáman szaladgált fel az emeletre. Irigy lenne? Nem volt kíváncsi még a gyerekszobába sem.
2022. márc. 21. 23:09
 31/95 A kérdező kommentje:
Igen pont ezt érzem hogy a férjem és én is ezért küzdöttünk h ilyen házunk legyen. Mi nem is nagyon költekezünk semmire. Spórolunk egész idáig. És tényleg q szembeszomszed amikor korbement annyira kedveseket mondott. És barki bármit mond jól esik az embernek a dicséret!főleg a családtól. Qmugy unokáját is letojjqk sajnos. Most 3 hónapig nem látták őket. Vki félre értett vmit mert nincs 60 millió adósságunk hanem 60ert adtuk el a lakast plusz hozzatettuk a spórolt pénzünk és abból vettük a házat. Nyilván vettünk fel hitelt....de kinek manapsag
2022. márc. 22. 07:27
 32/95 anonim ***** válasza:
36%

Őszintén: mi a francért érdekel más véleménye?

Te azt akartad, hogy dicsérje a házadat, de minek? Könyörgöm?

Én hótt leszrom, más mit gondol a (tiszta) lakásról, ahol élek, az csak egy heyl.

2022. márc. 22. 07:29
 33/95 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként én sem szoktam dicsérgetni lakást, de még más gyerekét sem.

Oké, elfogadom hogy van, és ennyi, a továbbiakban nem igazán érdekel.

Viszon azokkal, akik elvárnák, hogy áradozzak róla, meg kényszeredetten mosolyogjak, na velük nem sokáig maradok jóban, mert taszít ez a nyalizós viselkedés.

2022. márc. 22. 07:32
 34/95 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem szimplán csak arról van szó, hogy nem kedvel téged, és másképp nem tudta kimutatni, ez a lehetőség pont jó volt rá neki.
2022. márc. 22. 07:33
 35/95 anonim ***** válasza:
42%
Igen, irigy. Hasonlón mentem át én is. És igen, miért te mutattad meg, mikor ez a férjed dolga lett volna!
2022. márc. 22. 07:40
 36/95 anonim ***** válasza:
60%

"Nem dolgoztam meg? 25 évesen több volt a fizetésem mint neki most 60 évesen!"

Ez nem jelenti azt, hogy te keményebben dolgoztál, Kim Kardashian. Gondolj bele, mennyit dolgozik egy ápoló és mennyi a fizetése. Haverom meg büszkén mondogatja, hogy napi két órával milyen irdatlan pénzeket keres.

2022. márc. 22. 08:09
 37/95 anonim ***** válasza:
74%
Ha megmondaná a véleményét, akkor most arról szólna a kérdés, hogy miért szól bele...
2022. márc. 22. 08:14
 38/95 anonim ***** válasza:
66%
Boldog lettél volna, ha áradozott volna, hogy hú milyen csodálatos minden a házban? Lehet úgy gondolta, hogy dicsekszel, és ez nem esett neki jól.
2022. márc. 22. 08:17
 39/95 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem kedvel titeket annyira. Elég kérkedőnek tűnsz.
2022. márc. 22. 08:27
 40/95 anonim ***** válasza:
51%

Most akkor egy szót nem mondanak vagy kritizálják?

Egész nap odasüt a nap, tény, hogy meg fogsz dögleni. Elmondta, mert ez a véleménye.

Tényleg azt várod, hazudjon inkább?

2022. márc. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!