Anyósok, ti megsértődnétek, ha a menyetek azt mondaná, hogy a covid miatt nem láthatjátok az újszülött unokátokat, határozatlan ideig?
/ én meny vagyok.. szívesen láttam volna az anyósom, de nem jött el.. engem sértett
De karácsonykor sem jött.../
Én meny vagyok, de el sem tudom képzelni, hogy valaki ilyen érzéketlen legyen...hamarosan megszületik a babám, és nagyon sajnálom, hogy a látogatási tilalom miatt nem jöhetnek anyósomék megnézni a babát már a kórházba.
Persze, értem én, hogy járvány van és nem teszem ki felesleges kockázatnak a babát, de hermetikusan elzárni sem akarom, és nem a tizedik szomszédról van szó, hanem a nagyszülőkről. A saját anyjának megengedi, hogy lássa?
Egyébként, nem csak az ő gyereke, apuka helyében biztos helyretenném az asszonyt. És igen, ha anyós/az anyja lennék, mélyen megbántódnék.
Mennyi idióta van itt.. már bocsánat, de kit érdkel ilyen esetben az anyós? és ha megfertőzi a kis újszülöttet? Akkor ki lesz a hibás?
Felnőtt emberek vagytok, gondolkodjatok mielőtt összejárjátok az összes csecsemőt...
#6 Mondjuk addig amíg a gyereknek kialakul valami minimális immunrendszere.
Amúgy sem ajánlott harcolni a gyereket sehova az első 6 hétben a kis sétákon kívül, ugyanúgy nem baj ha nem látogatja meg minden ismerős. Most sajnos a másik véglet van, amikor senkivel se ajánlott találkozni. Nekünk márciusban született a lányunk, és 2 hónap után látták először. Addig csak video chat, Illetve szüleim egyszer eljöttek és látták ablakon keresztül. Ezt persze bárki megtehette volna, de nem utazott emiatt a 10 perc miatt senki, csak a szüleim.
Nálunk ezt mindenki megértette és ha mi szerettük volna hogy jöjjenek akkor valószínű ők utasítják vissza. Úgyhogy nálunk mindenkinek egyértelmű volt, hogy az első 2-3 hónapban nincs találkozás.
Gyerekek nem is nagyon betegedtek meg a covid miatt. Gondolom úgyis lepontoznak majd azok, akik egy tudományos értekezést sem olvastak el a témában, de kit érdekel...
Egyébként koronavírus ide vagy oda, joga van az embernek megszabni, ki jöhet megnézni a gyereket. Sértődni meg lehet rajta, hogy értelme van-e, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!